Nu suntem la un festival, ci la inaugurarea noului mall din Craiova. Cu noaptea în cap, localnicii au format cozi uriașe în fața clădirii și au fost gata să se calce în picioare atunci când s-au deschis ușile. Curiozitatea, bat-o vina, i-a împins la mall, spun unii. Cei mai mulți însă au venit pregătiți să vâneze reducerile.

Noul mall din Craiova, luat cu asalt în ziua deschiderii

„Avem, avem vreo 500 de lei, îi punem la bătaie”.
„Toată Craiova astăzi la mall. Nu mă așteptam, sincer, să fie atâta lume. Am venit cu un buget și vrem să facem ceva cumpărături, deci în limita posibilităților”, spun vizitatorii.

Unii au dormit în mașină, în așteptarea ofertelor.

„Suntem de la ora 02.00, azi-noapte, am stat în mașină”.

Odată ce s-au văzut în paradisul mult așteptat, cei mai mulți clienți au dat iama la hipermarket, gata să cheltuie ultimii bani din buzunar pentru tigăi, oale, făină, ulei, dar și electrocasnicele reduse la jumătate de preț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Haine scumpe în outlet! Mulți români apelează la magazinele second hand

Oamenii și-au umplut coșurile până la refuz și au așteptat zeci de minute la casele de marcat. Și la farmaciile din mall a fost haos.

Odată cu noul mall, Craiova intră în topul celor cinci orașe din afara Capitalei cu cele mai multe spații de shopping.

Centrul comercial are o suprafață totală de 78.500 metri pătrați, peste 150 de magazine și circa 2100 locuri de parcare cu panouri solare.

10 milioane de euro a costat bulevardul de acces în centrul comercial. Primăria nu a avut bani, așa că dezvoltatorul s-a implicat și în această investiție.

Că românii sunt îndrăgostiși de mall se vede și din cifre. Un astfel de centru comercial din Iași adună 20 de milioane de vizitatori pe an. Alt mall din Timișoara se laudă cu 12,5 milioane de vizitatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si