Sinceritatea sefului DIICOT i-a revoltat pe cei care lupta pe doua fronturi sa demonstreze ca anchetatorii alearga dupa himere si spun ca- intre timp- complicii isi construiesc in tihna apararea.

Mereu flancat de un ofiter si niciodata fara catuse, Gheorghe Dinca pare sa coopereze cu criminalistii. Pus in fata intrebarilor, ii aproba si ii indruma, insa deschiderea suspectului nu e suficienta, in lipsa unor probe clare.

Cate s-au strans la dosar,
nimeni nu stie:

Luiza Melencu ar putea fi in viata, admite pe ocolite, seful DIICOT. Pana la o certitudine, rudele fetei disparute inca spera si au venit- din nou- la sectia de politie din Caracal. Intrebata despre cum decurge ancheta in cazul rapirii fiicei sale, Monica Melencu s-a aratat revoltata: probe importante au disparut subit de la dosar, spune ea, inclusiv imagini cu o posibila suspecta.

Intre timp, avocatul familiei depunea o plangere, la Parchetul General, pe numele Elenei Dinca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

TONEL POP- avocatul familiei Melencu: Este clar ca Luiza- daca s-a actionat asupra ei cu violenta- s-a actionat dupa ce doamna Dinca a plecat de-acolo, ceea ce inseamna ca s-au intalnit acolo Luiza si doamna Dinca. Din coroborarea declaratiilor, avem aceasta dovada ca cele doua s-au intalnit.

Dincolo de alte convingeri, Elena Dinca n-are alta calitate, in dosarul de la Caracal, decat cea de martor.

La fel si copiii sotilor, audiati ore-n sir de anchetatori, lucru care il nemultumeste pe avocatul familiei Melencu.

Nemultumit de felul in care decurge ancheta este si Alexandru Cumpanasu. Chiar daca anchetatorii declara ca in cazul nepoatei sale, probele gasite sunt clare si atesta in proportie de 99,90% ca a fost ucisa, acesta nu mai are incredere in institutiile statului. Mai mult decat atat, ii acuza pe cei care conduc ancheta ca n-au respectat procedura banala in astfel de cazuri:

Incercarile tardive ale anchetatorilor de a castiga timpul pierdut se concentreaza, deocamdata, pe cercetarea de la fata locului: in cautare de probe, podeaua casei a fost sparta cu un picamer.

De o luna incoace, fiecare zi se deruleaza la fel, aici, pe proprietatea lui Gheorghe Dinca: anchetatorii vin, scormonesc si incarca dubele cu eventuale probe. Pana in acest moment, concluziile rezultate in urma analizelor ADN intarzie sa apara si in lipsa lor, procurorilor le e greu sa construiasca o acuzare.

Totusi, chiar si cu probe putine, suspectul principal in cazul de la Caracal ar putea fi condamnat.

Instantele din Romania au dat, de-a lungul anilor, mai multe sentinte in cazuri de omor, fara a descoperi insa cadavrele victimelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si