Fie Sărbătoarea cât de mare, nu este completă dacă nu sunt întinse mese bogate! Căci românului așa îi șade bine să petreacă, cu bucate tradiționale și multă veselie. O astfel de petrecere s-a încins și în apropierea Capitalei, unde mai mulți artiști de muzică populară s-au adunat să încingă horele și să se bucure de mâncărurile apetisante. Colega mea, Dana Lutu, nu putea să lipsească de la un astfel de eveniment și este pregătită deja să ne îmbie cu tot felul de preparate.

Bună ziua, Dana, s-a încins petrecerea?, a transmis Cristina Dorobanțu.

Nu există sărbătoare fără bucate tradiționale

- O petrecere pe cinste aici la Snagov, cu bucate tradiționale pregătite de bucătarii iscusiți, dar și cu artiști de seamă, veniți tocmai de la Focșani. Ana Maria Botezatu este unul dintre ei. Bun găsit, draga mea și la mulți ani. Înțeleg că ai venit să mănânci, dar să ne și cânți.

La mulți ani, tuturor românilor. Nu puteam să vin din Vrancea fără să aduc un vin bun, așa că te invit prima dată să ciocnim un pahar, un vin fiert, aromat și dulce, hai la mulți ani, tuturor românilor, la mulți ani și celor care ne urmăresc. Am venit să mâncăm bucatele astea foarte, foarte gustoase, a spus Ana Maria Botezatu.

- Vreau să vedem exact ce ne-ați pregătit!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avem aici o ciorbiță de cocoș, cu tăieței de casă, uitați tăiței de casă, împreună cu o ciorbiță de legume, acrită cu borș de casă, nu există nicio petrecere fără petrecere, fără mici, cu ei și cartofi prăjiți, bineînțeles împreună cu renumita fasole cu ciolan și fasole simplă nu lipsește, asta e mâncarea tradițională de petrecere mai ales, a spus un bucătar.

 Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai jos.

Citește și: VIDEO- Ceremonii militare în Capitală cu ocazia Unirii Principatelor Române. Astăzi se împlinesc 165 de ani de la Mica Unire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si