Chiar dacă părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine între Gagea și Alexandra, care deveneau din ce în ce mai apropiați, iată că situația a luat o turnură extrem de neașteptată între ei. 

Totul s-a schimbat între ei după venirea Denisei în emisiune, iar Alexandra este extrem de nemulțumită de atitudinea lui Gagea.

Citește și: VIDEO Antoni și Rebecca, primul sărut! Cum a reacționat Bogdan, după camera roșie a celor doi: „Te minți singur!”

denisa casa iubirii, alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii

Alexandra și Gagea, la cuțite! Nu se mai înțeleg deloc după venirea Denisei

Atitudinea lui Gagea a supărat-o pe Alexandra, dar și pe o parte dintre celelalte concurente de la „Casa Iubirii”. Tânăra este supărată pe modul în care s-a comportat tânărul în ultimele zile și nu s-a sfiit să îl ia la rost pe fostul ei iubit. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Rebecca: „Deci tu ai voie, dar ea nu are voie?!”
Gagea: „În primul rând tu nu faci ce fac eu. Era un joc.”
Alexandra: „Nu e un joc, vreau doar să văd cum te-ai fi simțit tu.”

denisa casa iubirii, alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii

Supărat că a fost luat la rost pentru ceea ce i-a spus Denisei cu privire la Alexandra, Gagea a decis că nu mai vrea să ia parte la discuție și i-a dat un ultimatum brunetei. 

Julia: „Păi Gagea, tu i-ai spus Denisei că, chiar dacă te-ai sărutat cu Alexandra, nu înseamnă că ai o situație. De ce ar trebui să te deranjeze pe tine ce face Alexandra aici, în casă?”
Gagea: „Dacă mă vrei cum sunt, bine, dacă nu, mie nu îmi mai trebuie.”
Alexandra: „În loc să remediezi problema și să nu mai faci așa...”


Gagea: „Ce să remediez? Acum când ești în starea asta? Nu mai vreau să vorbesc. Punct!”

Citește și: VIDEO ”Nu mi-a plăcut niciodată”. Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia, exact când erau pe punctul de a forma, din nou, un cuplu. Andreea Mantea intervine

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si