Julia și Robi au ieșit, după multe așteptări, împreună la un date. Concurenții au mers prin oraș, la piață și în parc, iar întâlnirea lor s-a încheiat cu zâmbetul pe buze. Se pare că cei doi au ajuns la concluzia că își fac bine unul altuia, atunci când sunt împreună.

Julia și Robi, primul date împreună: "Mă bucur că ești" 

Julia și Robi au avut un date plin de romantism.

Concurenții au râs, au avut gesturi tandre unul față de celălalt, iar la final au concluzionat că își fac bine unul altuia.

Date-ul celor doi a fost, se poate spune, o reușită. Julia și Robi au mai avut intenția de a ieși împreună, dar terminau prin a refuza sau amâna date-ul, lucru care aproape le-a distrus relația.

Citește și: VIDEO Robert, în șoc total când a văzut cine îl așteaptă în camera roșie! S-au comportat ca doi amorezi și și-au spus vorbe dulci! Cine este, de fapt, femeia misterioasă

Robi și Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Am fost bine cât ai fost lângă mine și după aia nu am mai fost. 

Robi: Înseamnă că nu mai trebuie să plec de lângă tine!

Julia: Exact.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

În imagini se poate observa că Julia și Robi au avut parte de un date reușit. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună, au râs și s-au distrat pe cinste.

Julia: Mi-a plăcut foarte mult pentru că am simțit că începi să te deschizi cu mine.

După ce au mers la piață să taie și să mănânce un penene, Julia și Robi au mers într-un parc. Concurentul a dat-o în leagăn pe blondină, iar cei doi pare că s-au întors în copilărie, unde tot ce conta era distracția și voia bună.

Ajunși în "Casa Iubirii", Robi îi dedică Juliei o melodie de dragoste. Concurentul se ridică de pe canapea sa și se apropie de Julia, cântându-i. Cei doi se îmbrățișează apoi tandru.

Citește și: VIDEO Rebecca și Gagea, gesturi care l-au scos din minți pe Antoni. Nici bine nu s-au despărțit că ea deja face asta cu rivalul fostului iubit: „Este deranjant”

Robi și Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]
N

Robi: Prin lume rătăcesc, cu stelele vorbesc, unde ești oare?!

Julia: Aici sunt!

Robi: Și nimeni nu va ști...(...) Mă bucur că ești aici! 

Pentru a afla cum continuă situația dintre Robi și Julia, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si