S-au încis spiritele din nou în "Casa Iubirii". Fetele au început un mic scandal după ce Roberta i-a cerut explicații lui Robi, pentru ceva ce ar fi spus în trecut. 

La urechea concurentei a ajuns faptul că Robi a jignit-o, lucru care i-ar fi deranjat pe părinții acesteia. Roberta a dorit ca Robi să îi spună în față ce a avut de zis, dar concurentul a refuzat.

Dorința acestuia a fost susținută de ceilalți, în timp ce Roberta a rămas fără explicații, într-o ceartă care părea fără sfârșit, cu fetele. 

 Roberta îl acuză pe Robi de jigniri dure, dar toți îi iau apărarea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Fetele, la cuțite în "Casa Iubirii", după ce Roberta i-a adus acuzații lui Robi

Roberta vrea să știe ce jignire i-a adus Robi, dar nimeni nu îi spune despre ce este vorba. Concurenta i-a cerut acestuia să fie asumat și să îi spună, dar Robi a refuzat să repete. Concurentul a recunoscut că a jignit-o într-un moment tensionat pe care l-a avut cu Sebastian, motiv pentru care nu poate și nu este corect să reproducă ce a spus la nervi.

Roberta: Voi ați spus toți că nu m-ați jignit și în online se vorbește de o jignire foarte gravă.

Robi: Cine a zis că nu te-a jignit?

Roberta: Fetele!

Robi: Mai uită-te o dată la episod.

Roberta: Toată lumea a spus că nu a fost nicio jignire... Vreau să-mi spui tu acum dacă ești bărbat asumat ce jignire mi-ai adus pentru că se vorbește în tot online-ul și părinții mei sunt foarte supărați. Vreau să fii asumat să spui acum de față cu toată lumea.

Robi: Dar tu realizezi că eu ți-am is ție treaba asta, că tu m-ai întrebat ce te-am înjurat și eu ți-am zis ca să știi, poate Sebastian nu știe. E ceva urât, nu vreau să zic, dar având în vedere să Sebastian a fost nervos, el a vorbit urât, eu am vorbit urât, s-au aruncat cuvinte aiurea, la nervi.

Citește și: VIDEO "M-am simțit trădat". Relația dintre Cosmin și Ștefania, pusă la grea încercare! Tensiunile sunt la cote maxime, după venirea lui Antoni: "M-ai pus într-o postură penibilă"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Roberta îl acuză pe Robi de jigniri dure, dar toți îi iau apărarea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Roberta a inistat, dar nu a reușit să obțină nimic de la Robi, care a fost susținut de băieți.

Roberta: Tu nici măcar nu ai avut bunul simț să îți ceri scuze!

Robi: Păi nu vreau să-mi cer scuze, de ce să-mi cer scuze?

Roberta: Dar ce bărbat ești atunci? Ar trebui să o întrebi pe Virginia dacă îi place un asemenea bărbat, care jignește o femeie.

Apoi cearta s-a mutat între fete.

Roberta și Virginia au început un scandal, care pare că încă nu s-a rezolvat. Cele două au și-au aruncat replici tăioase.

Citește și: "Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"

Fetele, la cuțite în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: istockphotos]

Virginia: Mă, dar stai puțin. Nu ați încheiat subiectul cu doamna Andreea?

Roberta: Eu când v-am întrebat ați zis că nu e adevărat.

Virginia: Dar lasă ce am zis noi. Robi ce a zis? Mă, dar ce mai contează, Roberta?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Roberta: Vreau să știu pentru mine. Măi, dar tu ce femeie ești, pentru tine nu ar conta?

Virginia: Nu-mi spune tu mie ce femeie sunt eu. Atât timp cât s-a încheiat subiectul aici și el a recunoscut...

Roberta: Tu ai fi cu un bărbat care aduce jigniri unei femei?

Virginia: Da, eu vreau. Care e problema ta cu cine vreau eu să fiu?

Roberta: Cum poți să stai la masă cu un bărbat care jignește altă femeie?

Virginia: Da, pot. Pot... Eu accept ce vreau! Altceva? 

Cum va continua cearta fetelor și la ce concluzie vor ajunge, puteți afla urmărind emisiunea" Casa Iubirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si