Apariția noii concurente în "Casa Iubirii" a creat din nou tensiune în cuplul Rebecca-Antoni. 

Rebecca a ajuns să plângă în hohote, în timp ce Antoni nu mai știe cum să reacționeze sau să o înțeleagă. Ce se întâmplă cu relația acestora?

Citește și: Denisa, dezvăluire neașteptată despre Rebecca, după ce a fost eliminată din ”Casa iubirii”: ”E impulsivă”. A vorbit despre toate fetele din competiție

Rebecca, în lacrimi. Concurenta și iubitul său, Antoni, din nou într-un moment sensibil

Rebecca și Antoni se află, din nou, într-un moment de impas. Concurenta a fost deranjată de apariția Teodorei în casă, dar mai ales de faptul că aceasta l-a invitat pe Antoni în camera roșie, având în vedere că se cunosc.

Deși a menționat că nu este interesat de noua concurentă, Rebecca pare a fi supărată, lucru care îl indispune pe Antoni, care încearcă să lămurească situația.

Antoni: Nu mai pot. Eu de fiecare dată, dacă am ceva să-ți zic, bun... am înțeles că am greșit, dar eu vin și îți spun greșeala, vin și îmi asum și îmi cer scuze.

Rebecca: Și eu mi-am cerut scuze ieri de dimineață.

Citește și: VIDEO "Am ajuns să sufăr ca un câine". Gagea și Alexandra spun lucrurilor pe nume în ultimul moment. Bruneta, acuzată în unanimitate. "Ți-am spus să încetezi"

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Steaua Nordului, așa cum nu a mai fost văzută vreodată: Primele imagini de înaltă rezoluție cu „Polaris” colectate de cercetători- antena3.ro

Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Iar Rebecca nu se mai poate abține și începe să plângă, în hohote.

Concurenta pare că a ajuns la limită, iar glumele din casă par să o afecteze foarte mult. Rebecca tinde să îi acuze, atât pe băieți, cât și pe fete, că îi atacă relația pe care o are cu Antoni, zilnic.

Rebecca: Mă stresează chestiile astea și îmi tot sunt aduse... Cum să meargă când toată lumea zice că eu sunt nu știu cum, că eu sunt rea cu el, că nu șiu ce...

Andreea Mantea: Crezi că are cineva ceva cu tine?

Rebecca: Da, da, da. Pentru că nu suntem lăsați în pace. Pentru că non stop, și de la băieți, și de la fete sunt glume proaste care nu își au locul, în care toată ziua trebuie să pic cumva și m-am săturat. Și mă frustrează.

Rebecca plânge în hohote

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cine este Teodora, noua concurentă din "Casa Iubirii" 

Teodora este cea mai nouă concurentă din "Casa Iubirii". Bruneta a mărturisit că îl cunoaște pe Antoni, cu care a vorbit o perioadă, dar a ajuns la concluzia că nu se potrivesc. Aceasta l-a descris pe Antoni ca fiind copilăros, ea menționând că își dorește un iubit mai matur și serios.

Citeste si: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”- kfetele.ro

Citeste si: Pavel Durov, violent cu proprii copii? Bodyguardul fondatorului Telegram este român- radioimpuls.ro

Citeste si: Un star pop este de nerecunoscut din cauza unui nou trend pentru sprâncene. Fanii sunt încurcați și spun că nu este ea- antena3.ro

Concurenta este cunoscută în mediul online, fiind activă pe platformele sociale. Pe lângă Antoni, pe care l-a cunoscut pe TikTok, Teodora a colaborat și cu Aleyna, fostă concurentă în "Casa Iubirii". 

Teodora a menționat că în topul preferințelor sale se află Patrick, dar este dispusă să îi cunoască și pe ceilalți băieți.

Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a vedea cum continuă situația dintre Rebecca și Antoni, urmăriți emisiunea" Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si