Gagea a rămas ca și anesteziat când a văzut cine a trecut pragul "Casei Iubirii". "Eu sunt cadoul tău", îi spune fosta iubită, însă concurentul pare să nu se adapteze ușor la realitate.

Citește și: VIDEO Rebecca și Antoni dau cărțile pe față în camera roșie. Detaliul care l-a făcut pe tânăr să dea înapoi: „Când mă îndrăgostesc e bombă”

Băieții și fetele din "Casa Iubirii" au izbucnit la unison în momentul în care au văzut-o pe fosta iubită a lui Gagea intrând în casă.

 Gagea, în lacrimi după ce fosta sa iubită a venit în "Casa Iubirii"

Fetele din Casa Iubirii, uimite de momentul-surpriză pregătit pentru Gagea

Gagea nu mărturisit că nu înțelege nimic din ce se petrece și a ieșit pe terasă după ce fosta sa iubită a intrat în dialog cu ceilalți băieți.

Fosta iubită: Sunt cadoul tău. Ești OK?
Gagea: Nu înțeleg.
Antoni: Unde te duci, Gagea?
Gagea: Nu pot să stau, frate, aici!

Concurentul din Casa Iubirii nu și-a putut opri lacrimile, în timp ce o ținea în brațe pe fosta iubită. "Uite, plânge", a exclamat Julia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

 Gagea, în lacrimi după ce fosta sa iubită a venit în "Casa Iubirii"

Gagea, în lacrimi după ce fosta sa iubită a venit în "Casa Iubirii"

Gagea, destăinuiri în lacrimi

Gagea i-a surprins pe toți concurenții săptămâna trecută, când a izbucnit în hohote de plâns. Concurentul și-a găsit cu greu cuvintele pentru a explica starea pe care o are. 

Gagea a reușit să mărturisească adevărul Robertei și lui Sebastian, spunând că are regrete. 

Roberta: Nu mai plânge.

Nu trebuie să reacționezi așa.

Sebastian: Nu te consuma. 

Gagea: Vreau să-mi cer scuze că și eu am fost în situația voastră!

Roberta: Suferi?

Gagea le-a mărturisit că s-a emoționat când i-a văzut împreună și că își amintește de momentele în care și el a fost în situația lor.

Fetele au primit imediat conexiune, pentru a vedea și ele starea în care se află Gagea. Puternic afectată că l-a văzut în lacrimi a fost Rebecca, care și-a dorit să meargă la el pentru a-l consola.

Starea lui Gagea a continuat. Concurentul nu se putea liniști, cu toate că Roberta și Sebastian încercau să îl calmeze. Gagea plângea în hohote și își găsea cu greu cuvintele în fața concurenților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si