În urmă cu câteva zile, Antoni a luat decizia de a se despărți de Rebecca, după ce bruneta i-a spus ceva ce l-a deranjat enorm. Între cei doi pare că nu mai există cale de împăcare, în ciuda lacrimilor vărsate de brunetă.

Antoni nu vrea să se împace cu Rebecca. Concurenta suferă și plânge

Antoni tună și fulgeră că între el și fosta sa iubită, Rebecca, nu va mai putea fi nimic.

Concurenta, în schimb, suferă și plânge după despărțire.

Citește și: VIDEO Rebecca și Gagea, gesturi care l-au scos din minți pe Antoni. Nici bine nu s-au despărțit că ea deja face asta cu rivalul fostului iubit: „Este deranjant”

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Antoni a luat decizia de a pune punct relației pe care o are cu Rebecca, după ce concurenta i-ar fi zis că i s-a luat de el. De când a auzit aceste vorbe din gura iubitei sale, Antoni a pus punct relației, declarând că nu poate trece peste asemenea vorbe. 

Antoni: Am zis că mi s-a luat de discuții și ea a zis: "Mi s-a luat de tine". Și dacă a zis așa și că nici nu se simte bine, am zis să concluzionăm, ceau(...) Nu accept să mi se zică așa ceva(...)

Sunt lucruri destul de clare. Că eu fac ceva greșit și ea nu se simte bine și chiar mai mult a zis că i s-a luat de mine. În concluzie, eu nu accept să mi se zică așa ceva de la persoana de lângă mine și sunt și genul care taie de la rădăcină și nu mai vrea. Una este decizia pe care am luat-o în trecut, când am zis da pe loc, pe moment, și alta e atitudinea mea de acum și cum spun ceea ce vreau să spun acum.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Concurentul a mărturisit că cei doi ajunseseră să fie toxici împreună, să își facă mai mult rău decât bine, lucru care nu este normal într-o relație. 

Deși a lăsat de înțeles că o iubește pe Rebecca, Antoni este hotărât să nu se împace și "să taie răul de rădăcină".

Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Antoni: Eu nu vreau să stau la discuții. Eu sunt foarte hotărât, decis. Știu prea bine ce este bine pentru mine și nu am de ce să mă tot agăț în detalii, să mă uit în trecut... Am avut amintiri frumoase oricum, eu personal, și tai de la rădăcină. Asta e firea mea. Tai de la rădăcină, indiferent că am sentimente sau iubesc.

În timp ce Antoni își păstrează poziția fermă în ceea ce privește despărțirea lor, Rebecca plânge în hohote.

Bruneta pare că suferă și și-ar dori să se împace cu Antoni.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Pentru a vedea cum continuă relația dintre Antoni și Rebecca, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Nu mai trebuie să plec de lângă tine"Julia și Robi, date siropos, cu multe zâmbete și gesturi tandre. Dragostea pare că plutește în aer în "Casa Iubirii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si