Două fete și-au pierdut viața într-un mod îngrozitor, după ce mașina în care se afla alături de iubiții lor, a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de un copac.

Victimele accidentului devastator sunt Barbara Brotto, în vârstă de 17 ani și Eralda Spahillari, în vârstă de 19 ani. 

Citește și: VIDEO- Ionuț, tânărul care a murit în tragedia din Grecia, și-ar fi prevestit moartea! Cum s-a filmat românul înainte să moară: „Am două costume pregătite pentru ultimul drum”

Cum s-a produs tragedia

Accidentul teribil în care cele două adolescente și-au pierdut viața s-a produs în noaptea de sâmbătă, pe un drum din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia. Fetele au murit pe loc în urma impactului.

Citește și: Un copil de 7 ani a murit strivit în parcare după un meci de rugby, în timp ce își schimba ghetele/Părinții: ”ne este dor de tine, scumpule, și nu te vom uita niciodată. Zboară sus, copilul nostru”

Barbara Brotoo era oricum speriată de viteza cu care șoferul conducea mașina, iar înainte de accidentul tragic, ea a postat pe contul ei de Tiktok un videoclip în care își imploră iubitul să conducă cu atenție și să nu mai facă depășiri periculoase care s-ar putea termina cu o tragedie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Primele declarații făcute de Cansu Dere după cutremurele din Turcia: ”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!”

„Ce înfricoșător! Nu te grăbi, mi-e frică! Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine", a spus adolescenta.

Jurnaliștii italieni au precizat că la volanul autoturismului în care au murit cele două fete nu se afla iubitul Barbarei, ci iubitul prietenei sale, Eralda.

Citește și: VIDEO. A murit pe loc după ce a zdrobit Ferrari-ul de 300.000 euro între copaci

Băiatul care se afla la volanul mașinii la momentul impactului, în vârstă de 19 ani, a fost internat la Terapie Intensivă și are răni foarte grave.

Totodată, iubitul Barbarei, în vârstă de 18 ani, prezent și el în mașina groazei, a fost supus unei operații, iar, din fericire, starea lui este stabilă.

Citește și: VIDEO| Snopit în bătaie de un afacerist

Șoferul a vrut să depășească mașina prietenilor săi

Adolescenții erau însoțiți și de alți prieteni care se aflau într-o altă mașină.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șoferul autoturismului în care cele două fete au murit a decis să depășească mașina prietenilor lui și a mărit viteza până când a ajuns, într-un moment de neatenție, pe sensul opus de mers și s-a izbit violent de copacul aflat pe marginea drumului.

Citește și: VIDEO- Un copil de 10 ani a fost surprins dormind în cimitir, lângă mormântul mamei lui

Se pare că cei patru adolescenți erau însoțiți și de alți prieteni, care se aflau într-o altă mașină.

Acum, cei doi conducători sunt cercetați pentru ucidere din culpă, potrivit  today.it


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si