Un avion Boening 737  este abandonat pe un teren, în mijlocul pustietății, în Bali. Misterul care înconjoară circumstanțele prin care avionul a ajuns pe terenul de pe insulă, nu a fost deslușit de autorități, care sunt uimite de descoperirea făcută.

Avionul a prins rădăcini pe iarbă

Avionul Boening 737 a fost descoperit abandonat pe un teren din Bali.

Autoritățile fac cercetări cu privire la circumstanțele prin care acest impresionant avion a ajuns în mijlocul unui teren de pe insulă.

Spre deosebire de autorități, care nu cunosc detalii referitoare la aterizarea avionului pe teren, localnicii au mai multe teorii cu privire la motivele pentru care avionul a fost lăsat în regiune.

Ultima descoperire, un Boening 737, abandonat pe un teren din Bali

Ultima descoperire, un Boening 737, abandonat pe un teren din Bali

[Sursa foto: wejusttravel]

Potrivit celei mai cunoscute teorii din regiune, avionul ar fi aparținut unui om de afaceri care dorea să facă un restaurant în interiorul avionului. Din cauza costurilor mari ale afacerii pe care o dorea, afaceristul a abandonat, pur și simplu, avionul pe câmpul din Bali.

Ideea restaurantului din avionul Boening 737 nu a fost niciodată confirmată de autorități.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce autoritățile încearcă să deslușească misterul avionului, o mulțime de vizitatori au încercat să viziteze aeronava. Din păcate, accesul e limitat, iar curioșii pot observa avionul doar dintr-o anumită zonă de acces, potrivit unilad.ro.

Citește și: Pilotul unui avion Boeing cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului

"Tatăl" lui Boening 737

Avionul Boenin 737 se pare că nu este primul avion abandonat din Bali.

În anul 2007, un avion a fost poziționat lângă Dunkin Donuts. La fel ca în cazul ultimului avion abandonat, acesta trebuia să fie tot un restaurant.

Spre deosebire de misterul care învăluie avionul Boening 737, avionul din 2007 a fost utilizat drept loc pentru ceremonii în 2018.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe videoclipuri, care au ajuns virale, cu avioanele abandonate din Bali. Misterul din spatele fiecărui avion părăsit ridică curiozitatea turiștilor.

Citește și: VIDEO. Un avion privat s-a prăbușit pe o șosea plină de mașini. Cel puțin 10 morți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si