Marcel Ciolacu intervine în scandalul monstru de la SNSPA, în centrul căruia se află Alfred Bulai. Profesorul este acuzat de agresiuni sexuale de mai multe dintre studentele instituției de învățământ din Capitală.

În acest caz, prim-ministrul i-a cerut ministrului Educației să vină în cursul săptămânii viitoare cu propuneri de modificare a legislației, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

Citește și: VIDEO Se cere intervenția Parchetului în cazul contractului lui Simion. Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Cei care încheie acel contract ori nu l-au citit ori sunt naivi”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

marcel ciolacu, alfred bulai, scandal SNSPA

Marcel Ciolacu, apel către ministrul Educației: „Legea să protejeze în mod real victimele”

În urma celui mai recent scandal din mediul universitar, în care sociologul Alfred Bulai este acuzat de fapte foarte grave de către mai multe studente din cadrul SNSPA, premierul spune că trebuie să fie luate măsuri semnificative. Acesta a punctat faptul că legislația trebuie să protejeze victimele, iar agresorii să fie pedepsiți cât mai repede de către autoritățile competente.

„Nu putem accepta asemenea situații și nu va exista toleranță, indiferent de numele agresorului! Și dacă ar fi vorba de un singur caz, a salva o victimă este esențial! Îi cer ministrului Educației, doamna Ligia Deca, să vină săptămâna viitoare cu propuneri de completare și modificare a legislației, în dialog cu Consiliul Național al Rectorilor. Cred că societatea noastră așteaptă un fapt simplu și clar: ca legea să protejeze în mod real victimele, iar agresorii să fie dați rapid pe mâna justiției! Doamna ministru ne va spune care sunt pașii necesari pentru a ajunge la acest rezultat”

, a spus Marcel Ciolacu.

În prezent Alfred Bulai a fost suspendat de către SNSPA din toate funcțiile pe care le ocupa. Sociologul acuzat de agresiune sexuală a cerut să se pensioneze chiar în ziua în care scandalul a explodat. Oamenii legii îl cercetează acum pentru folosirea funcției în scopul de a obține favoruri sexuale.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacție despre dronele rusești căzute în Tulcea: Nu este absolut niciun pericol pentru românii din zonă!

marcel ciolacu, alfred bulai, scandal SNSPA


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si