Ca pe un moment de eliberare, după un an si jumătate de chin, privesc mai toti românii momentul renunţării la masca de protectie in spatiile publice. Nu toti, insă, gândesc asa. În marile oraşe, si nu numai, vedem de astăzi un peisaj pestriţ, in care multi încă poartă mască desi NU mai sunt obligati prin lege sa o faca.

"E mai sigur pentru mine.

Dar și pentru alții, să nu fii purtător. Sunt vaccinată din ianuarie”, spune o femeie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mulți se tem că un nou val de covid-19 va acapara țara noastră, astfel că, până când peste jumătate de populație nu se va vaccina, masca de protecție va rămâne un accesoriu indispensabil, spun localnicii.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: "Încurajez părinţii să aibă încredere şi să-şi vaccineze copiii"

"Nu știu ce metodă e asta. Îți dai jos masca, pui masca. Unde să ți-o păstrezi? Nu e corect.

S-au grăbit cu masca. O să fie iar explozie... Să nu spunem hop până nu sărim pragul. Deci s-ar putea să revină- valul 3, valul 4...”, precizează o altă persoană.

Masca a devenit o obișnuință

Alții recunosc că nu se tem de virus, în schimb poartă mască pentru că... a devenit o obișnuință.

Ultima raportare a situației Covid-19 arată că în țara noastră peste un milion de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus de la începutul pandemiei și până în prezent.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, anunţ cumplit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si