Părinții Antoniei, tânăra ucisă de preot în parcarea unui mall din Capitală își plâng durerea după doi ani de la tragedie.

"Vrem să se facă dreptate. Știm că nu e liniștită nici ea acolo, trebuie să se vadă dreptate neapărat, e tot ce ne dorim. Sper să găsim o ușoară alinare prin pedeapsa pe care sperăm să o primească", spune mama tinerei.

"Sunt terminat, terminat. Nu știe decât să plângă, la fel ca și noi, numai prin cimitir stăm, tot mai așteptăm o minune", spune și tatăl Antoniei.

Acestea sunt vorbele sfâșietoare rostite cu lacrimi în ochi de niște părinți pentru care lumea parcă s-a sfârșit în urmă cu doi ani.

Fiica lor Antonia s-a stins din viață după ce a fost izbită violent de mașina condusă de un preot în parcarea unui mall din Capitală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Moarte Antoniei - doi ani de procese și niciun efect[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

De atunci bieții oamenii trăiesc un calvar prin instanțe. "De ce am ajuns aici? La doi ani jumătate, vedeți altă tergiversare, probabil o să ajungem la trei ani sau la patru. Exact cum am spus, e o blasfemie în fața justiției. Nu știu cum să să poți să accepți așa ceva, o amânare care am înțeles că ar fi avut destul timp. Vrem cu executare pentru ceea ce a făcut", spune părintele îndurerat.

Și mama Antoniei a rămas fără cuvinte: "Nu se poate, e inadmisibil ce a făcut. Știu doar că s-a suit în mașină cu copilul".

Preotul a adoptat un copil ca să-i înduplece pe judecători

Preotul ce i-a curmat viața Antoniei vrea să-i înduplece pe judecători să fie blânzi cu el. Ca să le arate cât de mult se căiește a adoptat un copil. Ca să salveze o viață, spun apărătorii lui.

Urmează ca la termenul din data de 15 octombrie dosarul să rămână în pronunțare. "Vom susține concluziile pe fondul cauzei și va fi ultimul termen", speră avocatul familiei îndoliate.

Părintele este judecat pentru ucidere din culpă. Inițial a fost suspectat de omor doar că în fața anchetatorilor a fi declarat că încerca să își parcheze cu spatele mașina, a lovit alte două autoturisme și s-a speriat. Fără să își dea seama ar fi călcat pe accelerație și astfel ar fi lovit o pe tânăra de 29 de ani.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acest fapt este contrazis de expertiza autoturismului care a apărut la dosar abia la un an de zile de la tragedie.

Documentele arată clar că bolidul pe care îl conducea avea o viteză de cincizeci și cinci de kilometri pe oră iar preotul nu ar fi schițat niciun gest de frânare, ba chiar ar fi apăsat accelerația cu bună știință, nu din greșeală.

Avocatul apărării a declarat: "E un accident care s-a făcut, ne pare rău, regretă fapta, manifestă empatie față de toți aparținătorii. Mai mult de atât, judecata se face în sala de judecată".

Părintele a rămas fără parohia din județul Teleorman, dar se bucură de libertate. Deocamdată. Astăzi ar fi trebuit să și afle sentința finală doar că judecătorii au amânat din nou procesul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si