Imaginea Alexandrei si cea a Luizei, doua fete care nici nu au apucat sa-si traiasca viata in tara in care s-au nascut, au fost puse pe ceea ce protestatarii au numit ALTARUL DEMOCRATIEI.

Fotografiile celor doua fete din Caracal au fost asezate langa victimele tragediei de la Colectiv si langa poza lui Ilie Gazea, protestatarul din Teleorman, care a murit la cateva zile dupa ce a fost gazat mitingul diasporei din 2018.

Protestatarii au afisat si mesajul cu "Alo, 112?", prin care au facut referire la modul in care Serviciul de Urgenta a intervenit in cazul Alexandrei, cand aceasta a sunat de trei pentru ajutor, dar nu a fost salvata.

Pentru Luiza, Alexandra si pentru toti cei care au avut de suferit din cauza nedreptatii, luminile au fost aprinse la ora 21.

Protestatarii spun ca lectia pe care autoritatile si fortele de ordine au inteles-o, in sfarsit, dupa un an, a fost aceea sa stie sa le respecte nemultumirile si revolta pe care au tot dreptul democratic sa le strige in strada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Milioane de musulmani din întreaga lume celebrează azi Kurban Bayram

Citeste si: VIDEO| Câți bani cere Gheorghe Dincă pe casa groazei din Caracal! A scos-o la vânzare pe o sumă uriașă

Citeste si: VIDEO| Câți bani cere Gheorghe Dincă pe casa groazei din Caracal! A scos-o la vânzare pe o sumă uriașă

De data aceasta, jandarmii nu au mai venit echipati ca pentru un razboi cu oamenii pe care ei trebuie sa ii apere.

S-au afisat in fata protestatarilor imbracati in uniforme care nu transmiteau niciun sentiment de amenintare, iar dialogul, si nu tunuruile cu apa sau gazele lacrimogene, a fost calea principala de a interactiona cu oamenii veniti din toata tara si din strainatate sa-si strige nemultumirile.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si