Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nuntă de minori cu sute de persoane și cei doi miri în lacrimi

Imagini șocante cu sute de persoane la o nuntă de minori în Dolj au fost puse internet de un așa zis vlogger care se mândrea să ia parte la evenimentul ilegal.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Pupă soacra mică pe mireasă. Plânge mama pentru ea. Ia uitați, dragi prieteni, mireasa. A plâns și mireasa. Ăsta-i obiceiul la țigani”, strigă mama miresei.

La numai 12 ani, când ar fi trebuit să se preocupe de școală și de tinerețe, această copilă ce izbucnește în plâns e obligată să se mărite, dupa obiceiurile comunitatii rrome. Zeci de oameni se înghesuie în camera îngustă și ațintesc spre ea telefoane cu care o înregistrează încă de la început: când mama fetei o dezbracă în lenjerie intimă, în fața multumiii, și o împodobește cu rochia de mireasă.

Mireasă în lacrimi la nunta de minori cu sute de persoane

La fel de debusolat este și ginerele: un adolescent de numai 15 ani care pare să nu înțeleagă ce i se întâmplă. Se complace că este în centrul atenției și își privește mireasă cum iese, tot plângând, în stradă. Aici, tinerii sunt băgați, vrând-nevrand, în horă. În toată înghesuiala, nimeni nu poartă mască de protecție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Scenele revoltătoare care s-au petrecut în comuna doljeană Melinești, au ajuns în atenția poliției, care au început să împartă amenzi tuturor celor implicați.

Poliția a dat zeci de amenzi la nunta de minori

2500 de lei a primit fiecare participant la petrecerea groteasca, iar organizatorul a fost sancționat cu 10.000 lei. În plus- pentru că logodnicii sunt minori, oamenii legii au deschis un dosar penal:

Legea spune că, în România, se pot căsători cu acordul părinților și în condiții speciale, minorii care nu au mai puțin de 16 ani. În acest caz, cum mireasa n-a împlinit nici măcar vârsta la care să aibă un buletin, părinții pot fi trași la răspundere și ar putea primi chiar și pedeapsa cu inchisoarea, de la 3 la 7 ani.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI