A fost nuntă mare în showbiz, după ce fiul lui Gheorghe Hagi s-a căsătorit chiar în ziua de Crăciun. La petrecerea fastuoasă care a fost organizată într-un local de lux din Capitală au participat 400 de invitați. Printre ei și Gigi Becali, care a făcut spectacol pe ringul de dans, a transmis Silvia Ioniță.

Ianis și Elena s-au cununat în ziua de Crăciun

Ianis Hagi și soția sa au spus DA în zi de sărbătoare. Mireasa a purtat o rochie lungă, roșie, în valoare de 8000 de euro, care a furat toate privirile, în timp ce mirele a îmbrăcat un costum negru, la care a asortat un trandafir roșu.

"Este un moment unic pentru ambele familii. Le mulțumim și lor pentru că au fost aproape de noi, ne-au susținut din prima zi. Cununia civilă este ceva unic, întotdeauna mi-am dorit să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Ne iubim, ne apreciem, ne respectam", a declarat Ianis Hagi.

Emoționați au fost și părinții celor doi.

"A venit și timpul să mergem după copii. Au făcut un pas înainte în viață. Să fie responsabili și să se iubească amândoi", a declarat Gheorghe Hagi.

"Suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși.

Un Crăciun frumos o să avem anul acesta și în fiecare an o să ne aducem aminte de acest eveniment important", a declarat Marinela Hagi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei doi proaspeți însurăței au avut parte de o petrecere grandioasă, cu peste 400 de invitați, într-un local de lux din București. Muzica machedonească a răsunat până dimineața, iar Gigi Becali a făcut spectacol cu mișcările sale de

Ianis Hagi și Elena s-au logodit în vară, după ce fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, într-un cadru de poveste. Urmează ca cei doi să facă și cununia religioasă, în vara anului următor.

Citește și: VIDEO: Gigi Becali, spectacol de zile mari la petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si