Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nuntă, în funcție de sezon. Designerii recomandă îmbrăcăminte adecvată perioadei de iarnă

Chiar dacă e iarnă, iar mirii se gândesc la nuntă în acest anotimp, există servicii și meniuri potrivite acestei perioade. Iată pentru ce pot opta mirii în ziua cea mare.

Maria Stiuca,

Nuntă... de sezon [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Decoruri de iarnă, meniuri și servicii adaptate sezonului, sunt trendurile în materie de evenimente organizate în anotimpul rece. Fie că este vorba de nunți, botezuri sau de o petrecere tematică, specialiștii din acest domeniu pot realiza orice își doresc clienții. Ce se mai poartă la evenimentele de iarnă aflați din materialul următor”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Sfaturi și servicii pentru evenimente pentru anotimpul rece

Indiferent de eveniment, că e nuntă botez, sau petrecere aniversară, decorurile pot fi adaptate sezonului pentru anotimpul rece. Specialiștii recomandă aranjamente inspirate din sărbătorile de iarnă.

Și dacă tot vine vorba de nuntă, cele mai importante sunt ținutele mirilor. Pentru miresele care se căsătoresc iarna designerii găsesc soluții.

„Pe toate le putem adapta conform anotimpului.

Putem să facem mâneca detașabilă, gulerul detașabil sau blănițe sau diverse lucruri pe care le putem implementa în funcție de ceea ce își doresc miresele”, a explicat un designer.

Citește și: VIDEO- Fotografia de nuntă...la Paris. Ședințele foto nu se mai fac în ziua evenimentului

Indiferent de sezon se poartă rochiile cât mai spectaculoase. Iar la costume, mirii pot opta pentru materiale mai groase și încălțăminte pe măsură.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și serviciile extra sunt importante la fiecare eveniment în parte mai nou. Artificiile colorează fiecare petrecere, iar acestea pot fi pornite atât din interior cât și din exterior.

Acest tânăr vine și cu o soluție pentru fotografiile de la evenimente.

„Rulota se poate deplasa oriunde în aer liber, unde intră o mașină, intră și rulota automat. Pozele se fac automat înăuntru. Avem blițuri profesionale de studio, deci nu depindem de lumina de afară, poate fi zi sau noapte, soare, ploaie.

Acum avem aparatul foto și avem imprimantă. Poza se face, se printează și se dă pe loc”, a spus un fotograf.

2024 va fi un an plin de evenimente. Cei care dețin săli în Cluj-Napoca spun că abia mai găsesc date libere.

Iar când nu au nunți, sălile de evenimente au rezervări pentru firme.

În luna decembrie nunțile sunt mai puține deoarece suntem și în perioada postului, dar se organizează petreceri de final de an, aniversări și conferințe. Din ianuarie reîncepe sezonul de nunți, dar cele mai multe evenimente vor avea loc în lunile de vară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI