Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Nunta secolului a costat 59 de milioane de dolari. Cine sunt fericiții miri?

O nuntă de basm a avut loc la Château de Villette. Inviații au fost cazați la Palatul din Versailles. Marele eveniment a costat 59 de milioane de dolari.

Redactia Stirile Kanal D,

Nunta secolului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nunta secolului a avut loc în Franța și a costat 59 de milioane de dolari! Marele eveniment s-a desfășurat într-un castel, iar imaginile de poveste cu tinerii căsătoriți au uimit întreaga lume, a transmis Cristian Sabbagh.

Nunta secolului a avut loc la Paris

Așa arată nunta care a făcut înconjurul internetului. Evenimentul impresionant a avut loc la mijlocul lunii noiembrie, la Château de Villette, într-un decor de basm.

Tinerii care au spus ”Da” cu mare fast sunt din Statele Unite. Mireasa, în vârstă de 26 de ani este antreprenor și fiica unui milionar din Texas, în timp ce mirele lucrează în industria divertismentului. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar acum reușit să facă din nunta lor un eveniment ce va rămâne în istorie.



Mirii, dar și sutele de invitați au fost cazați la Palatul din Versailles. În ziua nunții, tânăra a purtat o rochie Haute Couture semnată de casa de modă Dior, iar trupa Maroon 5 a cântat piesa pentru dansul mirilor. Înainte de marele eveniment, cei doi indrăgostiți au organizat o cină fastuoasă la Opera Garnier din Paris.

Citește și: VIDEO- Nuntă, în funcție de sezon. Designerii recomandă îmbrăcăminte adecvată perioadei de iarnă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mirii și-au documentat pregătirea pentru marele eveniment pe rețelele de socializare. Printre momentele împărtășite pe internet s-a numărat și petrecerea burlăcițelor, organizată în deșert. Aceasta a durat 4 zile și a avut tematici diferite.

Pentru a se asigura că totul va ieși perfect, cei doi tineri au ajuns la Paris cu 5 zile înainte de marele eveniment. Pentru întreaga nuntă, aceștia au plătit suma uriașă de 59 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI