Scene halucinante s-au derulat pe o stradă din Harghita, unde o adolescentă de 14 ani a fost răpită din fața casei. Trei indivizi au băgat-o într-o mașină și s-au făcut nevăzuți. Alertați de familia copilei, polițiștii au pornit pe urmele lor. Cum s-a terminat totul, știe colega mea, Delia Săndulachi. Bună seara, Delia, a transmis Silvia Ioniță.

Răpită de pe stradă de trei indivizi

Bună seara,

Fata a dispărut din orașul Gheorgheni din județul Harghita, iar când părinții au văzut că nu pot da de urma ei, au cerut ajutorul autorităților. Adolescenta a fost dată în urmărire națională, iar oamenii legii din toată țara au început să o caute. Astăzi, aceasta a fost găsită la 200 de kilometri distanță de casă, într-un sat din Vrancea. Tot acolo ar fi fost găsiți și cei care ar fi luat-o pe fată cu forța, iar printre ei ar fi și un tânăr de 19 ani.

Cu toții au fost duși la secția de poliție, iar oamenii legii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat mai exact. Adolescenta a fost reîncredințată familiei, însă polițiștii au sesizat și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, o ancheta fiind acum deschisă și de această instituție.
Deocamdată, acestea au fost informațiile, la revedere!, a transmis Delia Săndulachi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O adolescentă care a fost răpită de pe o stradă din Harghita a fost găsită în Vâlcea. Minora de 14 ani fusese luată cu forța și urcată de mai mulți bărbați într-o mașină suspectă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si