Duminică dimineața, bătrâna a fost adusă la spital cu ambulanța pentru că se lovise la mână. In urgente, medicii au considerat că nu e nimic grav și i-au spus că poate pleca acasă. Nu s-au obosit însă să-i anunțe rudele, ci doar... au poftit-o afară.

„Lovita la mana, m-am dat jos aici, in curte. u zis ca nu e rupta...”

spune bătrâna.

Tanti Speranța a rămas în curtea spitalului ore în șir fără ca cineva s-o mai întrebe de sănătate. Nu avea telefon si nici nu știa cum să se întoarcă acasă.

Un bărbat a salvat bătrâna lăsată să înghețe în fața spitalului

Cosmin este singurul care a observat că ceva nu este în regulă cu bătrâna. Tânărul taximetrist era în ziua sa liberă, dar asta n-a contat și s-a oferit s-o ducă acasă, intr-o comuna la 60 de kilometri distanta, fără să-i ceară niciun ban.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Ea era chiar aici in intersectie. Am oprit, am intrebat unde trebuie sa ajunga. L-am sunat pe primar, imediat mi-a raspuns. Dupa indrumari mi-a zis unde sta femeia ca a luat legatura cu fiul dansei si mi-am continuat deplasarea pana acolo”, spune salvatorul.

„E inadmisibil ca o batrana sa fie alungata in strada din spital, tocmai intr-o zi geroasa ca cea de ieri”, spune primarul comunei.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă, iar o comisie va analiza evenimentul regretabil.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si