O bucată din fuzelajul unui avion s-a prăbușit lângă parcul unei comune din Mureș. Aeronava de mici dimensiuni decolase de lângă Târgu-Mureș și s-a întors fără probleme la sol. Însă spaima prin care au trecut martorii la incident e cu totul altceva. Colega mea Silvia Cseh este în direct. Silvia, se s-a întâmplat mai exact?, a transmis Cristian Sabbagh.

Bucată dintr-un avion căzută în parc

Avionul se afla în zbor în momentul în care de pe aparat s-a desprins o bucată de metal. Din primele informații, ar fi vorba de o bucată din plafonul avionului, de mici dimensiuni, care decolase de pe aerodromul din localitatea Nazna. S-a întâmplat totul în zona unui loc de joacă aflat în curtea unei grădinițe din localitate. Mai mulți copii și părinți se aflau acolo, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns imediat și mai mulți polițiști. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureș. Incidentul va fi anchetat și de către specialiștii autorității de investigații pentru analiză și pentru siguranța aviației civile, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: Primul milionar după Revoluție, o soartă similară cu cea a lui Irinel Columbeanu. Cum a pierdut averea ”Primului Becali al României”?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si