Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- O bucată dintr-un avion s-a prăbușit lângă un parc, din Mureș. Martorii au trecut prin clipe de spaimă

Mai mulți oameni care aflau într-un parc, dintr-o comună, din Mureș, au trecut prin clipe de spaimă, după ce o bucată din fuzelajul unui avion s-a prăbușit lângă ei.

Redactia Stirile Kanal D,

Bucată dintr-un avion căzută lângă parc [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O bucată din fuzelajul unui avion s-a prăbușit lângă parcul unei comune din Mureș. Aeronava de mici dimensiuni decolase de lângă Târgu-Mureș și s-a întors fără probleme la sol. Însă spaima prin care au trecut martorii la incident e cu totul altceva. Colega mea Silvia Cseh este în direct. Silvia, se s-a întâmplat mai exact?, a transmis Cristian Sabbagh.

Bucată dintr-un avion căzută în parc

Avionul se afla în zbor în momentul în care de pe aparat s-a desprins o bucată de metal. Din primele informații, ar fi vorba de o bucată din plafonul avionului, de mici dimensiuni, care decolase de pe aerodromul din localitatea Nazna. S-a întâmplat totul în zona unui loc de joacă aflat în curtea unei grădinițe din localitate.

Mai mulți copii și părinți se aflau acolo, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns imediat și mai mulți polițiști. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureș. Incidentul va fi anchetat și de către specialiștii autorității de investigații pentru analiză și pentru siguranța aviației civile, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: Primul milionar după Revoluție, o soartă similară cu cea a lui Irinel Columbeanu. Cum a pierdut averea ”Primului Becali al României”?

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI