Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum bărbatul care se afla în căruță încerca să iasă de pe strada principală, efectuând un viraj la stânga. În același moment, mașina care se afla în depășire încerca să frâneze pentru a evita impactul, dar nu a putut.

În căruță erau doi copii și doi adulți

Mașina a intrat în plin în căruță unde se aflau doi copii și doi adulți.

Copiii cu vârste de 8, respectiv 11 ani au fost răniți. Mama acestora, o femeie în vârstă de 23 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Polițiștii fac cercetări despre accidentul în care, potrivit imaginilor, bărbatul care se afla în căruță, ar fi schimbat direcția de mers fără a se asigura.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Călinești, care conducea un atelaj pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, a fost lovit de un autoturism, condus în aceeași direcție de deplasare, de către o tânără de 23 de ani, din aceeași localitate, care era angajată în depășirea altui autoturism.

Citește și: Un bărbat din Neamț a fost găsit fără suflare în apele Siretului. Acesta fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

În urm

a coliziunii a rezultat rănirea ușoară a celor 3 persoane care aveau calitatea de pasageri în atelaj, și anume o femeie de 33 de ani, din Călinești, precum și doi copii minori, băiat de 11 ani și fată de 8 ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorii celor două vehicule implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și: Mamă decedată pe loc, fiica de 14 ani grav rănită, preluată cu elicopterul SMURD


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si