Imaginile video postate @jessicacondonn, au început cu o imagine a unui cuplu în fața unui peisaj romantic cu lumânări și a unui uriaș "Căsătorește-te cu mine". O mulțime de oameni a putut fi auzită aplaudând în timp ce tânărul îngenunchea pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Cererea în căsătorie nu a fost lipsită de surprize

Schimbarea drastică a videoclipului a fost momentul în care s-a trecut de la atmosfera romantică, la un cadru cu o mulțime de oameni care trec peste grămada de lumânări și scormonesc în nisip în căutarea inelului.

Pe fundal a răsunat piesa "Oh No" a lui Capone, un cântec folosit în mod obișnuit în videoclipurile de pe TikTok în care se întâmplă ceva neașteptat de rău.

@jessicacondonn

Coogee takes its newest victim

♬ Oh No- Kreepa

Citește și: Un general rus s-a sinucis după ce a fost concediat de Putin. Ce lucru oribil a făcut înainte de asta

Descrierea videoclipului, care are peste 1,8 milioane de vizualizări, este următoarea:  "Plaja Coogee își ia cea mai nouă victimă", ceea ce pare să facă referire la plaja din Australia. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia care apare în videoclip, care se numește @wasaibi.xo pe TikTok, a comentat chiar și videoclipul:  "Sfat profesional de la logodnicul meu: nu mă cereți în căsătorie cu un inel alunecos pe nisip". totodată, ea a scris că știa că vor ajunge într-un TikTok, însă nu se aștepta să ajungă peste tot pe internet, după cum se poate vedea în postarea ei.

Viitorii miri au anunțat că a găsit într-un final inelul

Cu toate acestea, povestea pare să aibă un final fericit. @Wasaibi.xo a actualizat pe toată lumea într-un alt comentariu că au reușit să găsească inelul, lucru confirmat și de un alt TikToker care a filmat cererea în căsătorie dintr-un unghi diferit. Insider a luat legătura atât cu @wasaibi.xo, cât și cu @jessicacondonn.

Citește și: "S-au vindecat de boli grave". Moaștele a trei sfinți făcători de minuni aduse la o biserică din București

Viitoarea mireasă a împărtășit propriul clip sentimental al cererii în căsătorie pe plajă pe Instagram, adăugând că ea a spus "da" și că momentul a fost "perfect și magic". 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SAI. (@wasaibi.xo)

"Îți mulțumesc că m-ai făcut cea mai fericită persoană din lume",  a scris ea în descriere, adresându-se partenerului ei.  "Sunt atât de recunoscătoare că te am ca partener, cel mai bun prieten al meu și, acum, logodnicul meu".

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Trei militari au fost răniți pe timpul executării unei ședințe de aprindere pe cale pirotehnică a unei încărcături de exploziv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si