Umilită, lovită și torturată de o fată mai mare cu un an decât ea. Sunt umilințele crunte la care a fost supusă o adolescentă de paisprezece ani, în Popești Leordeni. Calvarul la care au asistat mai mulți copii a fost filmat, iar imaginile șocante au fost postate pe internet. Agresoarea pare că și-a ales special locul în afara liceului pentru ca profesorii să nu intervină.

Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Umilită, bătută și lovită de o fată cu un an mai mare decât ea

Adolescenta care apare în înregistrare cum o supune la crunte umilințe pe fata cu un an mai mică este elevă de liceu. Scenele revoltătoare s-au petrecut în Popești Leordeni, sub ochii altor copii de vârste diferite. Aceștia râd în timp ce asistă, o încurajează pe agresoare sau îndeamnă firav să se oprească. Copila de paisprezece ani este ținută în genunchi de ordinele date în cascadă și obligată să-i pupe tenișii și mâinile.

În filmarea postată pe rețelele de socializare, se vede cum calvarul se amplifică și agresoarea recurge la tortură, apoi își pălmuiește victima.

M-am simțit foarte prost pentru fata aceea pentru că na, nu e ceva normal...

s-ar fi luat de ea degeaba, adică nu i-ar fi făcut nimic, cum e tineretul din ziua de azi, să se dea mare, a spus o adolescentă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Fata de cincisprezece ani, pe care imaginile o arată cum umilește și lovește, a fost reținută douăzeci și patru de ore. Un judecător a decis apoi anchetarea ei sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni pentru stabilirea cu certitudine a participației penale pentru fiecare persoană prezentă, a transmis autoritatea.

Citește și: VIDEO 14 Kg de cocaină, îngropate în curte. Stupefiantele urmau să ajungă în cluburi și localuri de distracție. Ireal ce credeau vecinii traficanților

Pentru că violențele au avut loc în afara școlii, aceasta nu are legal ce să facă.

După ce a analizat imaginile, protecția copilului a comunicat că doar una dintre adolescente locuiește în Ilfov, dar nu figurează în evidențele direcției de asistență socială. DGASPC Ilfov a transmis că s-a autosesizat și că va lua măsuri după ce va evalua situația. Părinții fetei au depus plângere la poliție. Potrivit legii, adolescenta de cincisprezece ani, filmată în timpul violențelor, poate răspunde penal doar dacă se dovedește că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si