„Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa... Nu știu cum să-ți zic... O dragoste mai din priviri!”

Cu astfel de cuvinte- la care fata de 14 ani nici nu a ştiu cum să reacţioneze, preotul din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, ar fi fost abordat-o pe copilă chiar în Biserică, la sfânta spovedanie dinaintea Paştelui.

Abuzul de care este acuzat acum preotul continuă cu alte cuvinte de nerostit si de negândit într-un locaş sfânt, mai ales de către un slujitor al Domnului, care, el însuşi, este căsătorit şi are copii.

Înregistrarea halucinantă, care a circulat pe reţelele de socializare, a ajuns acum şi în atenţia organelor de anchetă pentru că familia este dispusă să meargă până la capăt şi să obţină dreptatea pentru copilă, astfel încât- în cazul în care i se va dovedi vinovăţia preotului, alte tinere să nu mai fie supuse unei astfel de traume.

„S-a luat de fetiţă, i-a spus că e frumoasă, că-i place de ea, că e o iubire din ochi”, spune mătușa fetei.

Declarații de dragoste de la un preot către o copilă dde 14 ani

Mătuşa copilei a rămas singură acasă să dea piept cu cei care nu cred drama prin care trece copila. Ne povesteşte că preotul a refuzat de 4 ori, în săptămâna Mare, să o împărtăşească pe nepoata ei, deşi fata a ţinut Post si se spovedise.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Pe toate le-a împărtăşit, pe ea nu! I-a zis: Părinte, pe mine de ce nu mă împărtăşiţi? Rămâi ultima că vreau să vorbesc ceva cu tine! Fetele, ştiind situaţia, i-au spus: când intri, să îl înregistrezi”, spune mătușa copilei.

Încercările de a o seduce pe copilă nu ar fi de ieri, de azi, ci... de 3 ani! Dar abia acum, după ce vorbele părintelui au fost înregistrate, familia a crezut-o pe fată.

„A intrat fata cu telefonul pornit şi el i-a zis: Să ştii că eu te iubesc! Am pus ochii pe tine de acum 3 ani, dar tu m-ai spus la părinţi! Vreau să avem o relaţie secretă, să nu ştie nimeni! Vreau să faci videochat, eu te sponsorizez”, spune mătușa fetei.

Mama- o femeie bine văzută în localitate, care lucrează la primărie, şi-a luat fata şi au plecat împreună la munte, să uite! La locul ei de muncă, toată lumea este şocată de episodul despre care vorbeşte toată comuna, dar nimeni nu vrea să comenteze.

Revolta este uriaşă în sânul familiei fetei, dar şi în comună.---- sa ilustram si cu cadrul acesta.

Enoriașă: Eu am alt duhovnic

Una dintre enoriaşe ne spune că înţelege perfect prin ce trece fata pentru că ea însăşi a considerat de multe ori nepotrivit comportamentul părintelui.

„În general, exprimările dânsului, felul în care se exprimă sua se comportă așa cu unii dintre enoriași cam lasă de dorit. Am refuzat să mai merg la spovedanie la dânsul, eu am un alt duhovnic”, spune o femeie.

Alţi cunoscuţi îi iau apărarea preotului până în pânzele albe si nu cred o iotă din ce acuză familia copilei, cel putin până la proba contrarie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tot apropiaţi de-ai preotului vorbesc despre o întreagă înscenare cu iz politic, ce ar avea ca scop înlocuirea părintelui paroh.

Preotul nu a fost de găsit pentru a comenta acuzatiile care i se aduc. La biserică, poarta este deschisă, dar ușa stă încuiată, iar oamenii spun că nu l-au mai văzut de zile bune pe părintele căruia, altădată, îi plăcea să păşească semeţ pe lângă gospodăriile enoriaşilor.

Preotul este anchetat pentru corupere sexuala a minorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si