Secvențele au fost filmate în camera de gardă a spitalului, acolo unde părinții, împreună cu fiica lor, au ajuns de urgență. Toți au mers să petreacă duminica la cel mai mare parc acvatic din București. Nimeni nu s-a gândit că o după-amiază liniștită se va transforma într-un coșmar. Atunci când se juca pe un tobogan, copila s-a lovit cu bărbia de una dintre margini și a început să sângereze abundent.

S-a speriat și a făcut un atac de panică.

Copilă accidentată grav la piscină. A ajuns de urgență la spital

Părinții copilei povestesc că au mers de urgență la cabinetul medical al parcului, însă acolo s-au lovit de atitudinea de superioritate a angajaților, care au considerat că nu este o urgență. În cabinet nu era prezent niciun medic, ci doar un asistent.

Citește și: EXCLUSIV: Sonia, tânăra de 16 ani din Ploiești, care a murit de ziua ei, plânsă de prieteni. Cum a murit adolescenta

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Dânșii nu au vrut să facă absolut nimic! Nici măcar să sune la ambulanță! Efectiv nu au vrut să sune, au spus că nu este de 112! Un domn care s-a prezentat a fi asistent medical, efectiv nici nu a clipit! A fost de o indiferență totală”, a explicat tatăl copilei.
Angajații ar fi fost mai ocupați să se spele pe mâini de incident. Ar fi profitat de faptul că mama copilei era speriată și ar fi pus-o să semneze un formular medical.

Tatăl a reușit să își recupereze telefonul din vestiar și a sunat chiar el la urgențe. Fata a fost transportată la spital, iar acolo a avut nevoie de îngrijiri medicale.
„A venit SMURD, ne-a luat la spital, unde fetița a suferit o intervenție chirurgicală”, a mai spus tatăl victimei.
Copila s-a ales cu mai multe copci, iar acum este în afara oricărui pericol. Familia este însă nemulțumită de felul în care au fost tratați și vor explicații de la conducerea parcului.
„După acordarea măsurilor de prim ajutor de către personalul specializat Therme, aceștia au recomandat familiei să meargă la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Părinții au declarat inițial că se vor deplasa cu autoturismul propriu. După circa 10 minute, tatăl s-a întors la cabinet, solicitând personalului să cheme ambulanța întrucât s-au răzgândit și preferă să aștepte sosirea echipajelor ambulanței, în schimbul deplasării cu mașina personală.
În acest moment, analizăm în detaliu cele întâmplate și vom reveni cu detalii suplimentare, dacă va fi cazul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si