În cursul zilei de marți, 22 octombrie 2024, s-a desfășurat operațiunea Jupiter, o amplă acțiune a polițiștilor sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Citește și: VIDEO Operațiunea „Jupiter”: Percheziții în toată țara. Sute de polițiști au luat parte la acțiune

Unul dintre rezultate a fost prinderea unei femei care se dădea drept medic, deși nu avea studii, și chiar făcea operații estetice într-un cabinet deschis în Timișoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Femeia din Timișoara ar fi efectuat, într-un spațiu neautorizat și neadecvat, tratamente de rejuvenare cu fillere (acid hialuronic), toxină botulinică (botox), mezoterapie, topire de grăsime cu diferite substanțe speciale, pentru care legea prevede calitatea de medic cumulată cu o competență specială recunoscută.

De fapt, spun polițiștii de la IPJ Timiș, femeia nu avea absolvită nicio facultate de medicină și nu era activă în niciun colegiu al medicilor din România.

Ce au găsit polițiștii la cabinetul improvizat al doctoriței false

Având în vedere concluziile cercetărilor, a fost dispusă efectuarea a două percheziții, la domiciliul și un presupus cabinet medical al femeii, din municipiul Timișoara.

"În urma activităților, desfășurate în dimineața de 22 octombrie a.c., de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au fost ridicate mostre de instrumentar medical și substanțe specifice intervențiilor estetice cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor", se spune în comunicatul IPJ Timiș.

Femeia este cercetată în stare de libertate

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș, în municipiul Timișoara, la domiciliul și cabinetul unei femei cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii.

După operațiunea de astăzi, femeia este cercetată în stare de libertate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si