Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „O dragoste”, premiera pe 19 februarie, la Kanal D, de la ora 20.00

Kanal D vine în întâmpinarea telespectatorilor cu o nouă producție turcească de succes: „O dragoste”. O poveste captivantă ce împletește într-o manieră tulburătoare iubirea, tradiționalismul și valorile societății moderne. Serialul va avea premiera luni, 19 februarie, numai la Kanal D și urmează apoi să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Maria Stiuca,

„O dragoste”, premiera pe 19 februarie, la Kanal D [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kanal D vine în întâmpinarea telespectatorilor cu o nouă producție turcească de succes, serialul „O dragoste”. Pelicula vorbește despre povestea de viață a idealistei Doga, care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih, un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, iar atunci când o cunoaște pe Doga și se îndrăgostește de ea, simte că a găsit ce și-a dorit.

„O dragoste”, noul serial de la Kanal D

Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan, mama frumoasei Doga. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcină îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve situația.

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Feraye, șocată de acțiunile fiicei sale

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu pierdeți, începând de luni, 19 februarie, la Kanal D, noul serial „O dragoste”, o poveste despre iubire, sacrificiu și prejudecată, ce leagă destinele a două familii foarte diferite, ce împărtășesc aceleași adevăruri profunde. Serialul va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, la ora 20:00, numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI