„Pe 14 decembrie 2020 gazduim ultima eclipsa din acest an, este vorba despre ultima eclipsa de soare din acest an in semnul sagetatorrului. un moment important pentru noi toti pentru a ne putea reconsidera sistemul relationalsi financiar”, spun astrologii.

Un astfel de eveniment deschide orizonturi noi, dar poate si darama convingeri. Astrologul Ana Maria Ticea ne sfatuieste la ce transformari sa fim atenti in vietile noastre.

Schimbări majore anunțate de astrologi după eclipsa de soare din 14 decembrie 2020

„Ca sfat, toti spun ca este bine sa ne abtinem de la cheltuieli compulsive, sa putem sa abandonam ideea unor ganduri invechite sau unor optuzitati in gandire, sa putem sa ne deschidem spre tot ce inseamna o noua paradigma”, spun astrologii.

Aceasta eclipsa din sagetator este foarte aproape de nodul sud lunar.

BERBEC

Pentru berbec, acest moment al eclipsei din 14 decembrie simbolizeaza un nou inceput legat de mentalitate, legat de credintele berbecului, iar alaturi de planeta marte care si ea se afla intr-un semn de foc, iar in semnul berbecului va insemna pentru ei explorare, calatorii si aventuri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

TAUR

Pentru taur aceasta eclipsa de soare din 14 decembrie 2020 inseamna un nou set de reguli, un nou set de dorinte pe care taurul vrea sa le indeplineasca in anul 2021 prin renuntarea la anumite probleme care l-au stresat in anul 2020 si prin raportarea la un nou inceput pentru tot ce inseamna liniste sufleteasca si experiente spirituale.

GEMENI

Pentru gemeni, eclipsa din 14 decembrie inseamna un nou inceput relational,alaturi de un partener nou, intr-o noua ordine in care geamanul sa si-o poata descrie ca fiind una fericita.

RAC

Pentru semnul racului eclipsa din 14 decembrie inseamna o noua ordine profesionala. pentru raci sugerez sa fie mai deschisi ca sa imbratiseze noi oferte profesinale si pentru a si contura aest drum intr-un sens in care vor fi castigatorii unei pozitii in societate.

LEU

Pentru leu este un moment de rascruce, un moment in decizii legate de planul sentimental, un moment legat de calatorii si de deschiderea sufletului.

FECIOARA

Pentru semnul fecioarei aceasta eclipsa din 14 decembrie inseamna un nou inceput alaturi de cei dragi in camin, o deschidere sufleteasca si pentru experiente inedite acasa.

Citeste si: VIDEO- Eclipsa de lună în gemeni aduce reevaluarea modului de viață

BALANTA

Pentru semnul balantei eclipsa din 14 decembrie inseamna un nou sistem de gandire, un nou mod de a comunica deschis si sa poata sa implementeze noi idei care sa ii aduca in frunte in 2021.

SCORPION

Pentru semnul scorpionului, eclipsa din 14 decembrie aduce bani, aduce o inflorire a situatiei lor financiare si pragmatice cu o deschidere in 2021pentru noi investitii.

SAGETATOR

Pentru sagetator aceasta eclipsa de soare din 14 decembrie va insemna un moment de inceput pentru a-l situa in fata, pentru a-i putea sa dea un nou sens vietii si pentru a-l apropia de realitatea existentei sale.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc complet pentru 2021

CAPRICORN

Iar pentru semnul capricornului este un moment de balanta, un moment in care sa isi faca o balanta a sa pe anul 2020, o retrospectiva pe tot ceea ce a insemnat tot acest an si care pentru el va insemna liniste sufleteasca, regasirea sa si un moment de regasire pe partea financiarain 2021.

VARSATOR

Iar pentru semnul varsatorului este un moment de actualitate, un moment in care ei se reinventeaza fiindca urmeaza era varsatorului, un moment in care ei vor porni in glorie si isi vor cauta alaturi de ei partenerii si din punct de vedere personal si profesional cu care sa se poata deschide inainte in viitor si pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre. Vor avea un an perfect

PESTI

Pentru semnul pestilor, eclipsa din 14 decembrie inseamna o cariera infloritoare, inseamna un succes cu cei dragi intr o echipa care pentru pesti in 2021 va insemna un rasunet care il va apropia si il va integra cat mai adanc in colectivitate si ai da meritele care i se cuvin.

Eclipsele de soare ne pot determina pe toți sa fim mai curiosi, sa ne asumam mai multe riscuri si sa ne depasim fricile pentru a reusi in ceea ce ne propunem.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si