Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În imaginile filmate chiar de educatoarea bătăușă se vede clar că cei mici stau extrem de cuminți și mănâncă.

Nu fac niciun pic de zgomot- în vreme ce individa cu apucături nefirești se plimbă printre mese- iar- la un moment dat îl plesnește pe unul dintre copii.

Educatoare care plesnește un copil de patru ani. Imagini revoltătoare

Înainte să lovească- educatoare îndreaptă obiectivul camerei spre perete- ca să nu filmeze tulburătorul gest. Doar că o trădează sunetul și- mai apoi- expresia micuțului- care strânge din dinți și e gata să izbucnească-n lacrimi- iar ceilalți colegi se sperie. Iar motivul pentru care educatoarea a recurs la corecția violentă e halucinant: micuțul ar fi refuzat să taie fructele cu cuțitul.
Dealtfel, toți se uită cu coada ochiului spre cadrul didactic- atunci când trece pe lângă bancă, iar unii nu au curajul nici măcar să ridice privirea din pământ.
Imaginile au fost vizionate cu stupefacție și de către conducerea școlii- care a chemat-o pe educatoare la raport în această dimineață.

Copilul, speriat de educatoarea care îl plesnește. Există imagini!

În urma discuțiilor la care a luat parte și conducerea Inspectoratului Școlar Județean- educatoarea acuzată ca plesnește copilul a decis să-și dea demisia și să se pensioneze. Prin urmare- în unitatea de învățământ nu mai e nicio anchetă. Contactată telefonic- ea nu a vrut să comenteze nimic pe baza imaginilor care revoltă.


„Un singur lucru vă declar ce cadru didactic ar putea să facă așa ceva?”, a spus ea.

Educatoarea plesnește și alți copii, spun părinții

Părinții care au avut copii la grupa individei spun- însă- că nu ar fi fost prima oară când ar fi avut acest comportament violent.
„Fetița mea spunea că i-a făcut și ei ceva!”, spun părinții.
„Dacă și-a permis să dea într-unul, probabil a mai dat în alți copii!”, spune un alt părinte.
Acum, educatoarea va trebui să răspundă în fața anchetorilor- care- în urma plângerilor- o cercetează pentru purtare abuzivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si