Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| O familie de români, decimată într-un accident cumplit în Italia

O familie de români a fost decimată în urma unui accident cumplit, produs pe Autostrada Soarelui, în centrul Italiei.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bunicii şi doi copii, unul de numai 10 luni, au murit după ce maşina lor a lovit în plin un camion staţionat pe marginea drumului. Mama şi încă doi copii sunt grav răniţi şi au fost transportaţi la spitalele din apropiere.

Tatăl a adormit la volan şi a provocat acest dezastru. Este singurul care a scăpat, iar poliţiştii italieni l-au arestat acum! Îl acuză de uciderea propriei familii.

Despre un adevărat dezastru vorbesc jurnaliştii italieni în relatările lor de la accidentul cumplit în care au murit 4 români!

Citeste si: Accident mortal în Italia. Patru români au murit și alți trei au ajuns la spital

O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca maşina în care se afla familia de români să lovească un TIR oprit pe un refugiu al Autostrăzii Soarelui, în oraşul Arezzo, lângă Firenze.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Miercuri plecaseră de acasa, cu destinatia Napoli, la un frate în vizita, din ce ne-a declarat fratele bunicului- care locuieşte în Bistriţa.

4 dintre cei opt membri ai familiei au murit pe loc!

Fetiţa de 10 ani a cuplului, un bebeluş de numai 10 luni şi bunicii! Încă şocaţi de tragedie, martorii vorbesc îngroziţi despre accident şi eforturile lor disperate de a salva cât mai multe suflete până la sosirea echipajelor de urgenţă.

În şoc este şoferul camionului lovit de maşina românilor.

Citeste si: Accident grav de circulație. Două persoane au murit

Când au sosit primii salvatori, au văzut un bărbat care rătăcea dezorientat printre rămăşiţele maşinii, și-a pus mâinile pe față și a început să strige mai multe nume.
Era tatăl copiilor, bărbatul care a adormit la volanul mașinii.

Mama micuţilor şi încă doi copii- sora geamănă a fetiţei de 10 luni decedate şi fratele de 13 ani al şoferului, au fost răniţi grav şi transportaţi de urgenţă la spital.

Ca să îi poată salva, autorităţile au închis autostrada pe ambele sensuri şi au trimis elicoptere de la Firenze şi Arezzo.

 

Citeste si: Tânără care conducea sub influenţa unor substanţe psihoactive, rănită după ce a lovit o altă maşină

Imaginile filmate de poliţia italiană din elicopter arată o coloană uriaşă de maşini formată pe autostradă după accident. Reprezentanţii diplomatici ai ţării noastre la Roma monitorizează starea de sănătate a românilor răniţi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI