Un conflict intre doi iubiți din Călărași s-a transformat într-un caz penal. O fată de 19 ani a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia după ce s-ar fi certat teribil cu iubitul. Fata a supraviețuit ca prin minune si le-ar fi spus polițiștilor că băiatul a împins-o. Pe el, politia l-a prins tocmai când voia să se predea.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și îl cercetează pentru violență în familie, urmând ca ancheta să stabilească dacă a fost vorba și despre o tentativă de omor. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Fată căzută de la etaj după o ceartă cu iubitul

Alarma s-a dat pe o strada din Călărași unde o tânără de 19 ani căzuse de la etajul 3 al unui bloc. Vecinii au sunat îngroziți la 112.

Am auzit un țipat si după aceea o bufnitura ca si când a avut loc un accident intre doua mașini. După cum vedeți i-a amortizat căderea capota de la mașina, a declarat un martor.

Proprietarul autoturismului a găsit-o pe tânără rănită, dar în viață.

Era conștientă pentru ca era un polițist in civil care a întrebat-o si a întrebat-o de ce te-ai aruncat si a zis nu m-am aruncat, m-a aruncat soțul pentru ca de doua zile ma bate, așa

mi-a spus polițistul respectiv, a declarat proprietarul autoturismului.

Certurile lor erau auzite in tot blocul.

A aruncat-o de la etajul 3. Era cu drogurile pe scara la noi aici si făceau numai scandaluri, se certau, se împăcau, dar nu in halul asta, a declarat un martor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Cei doi își reluaseră relația in urma cu 3 săptămâni, când el s-a întors din Italia, după insistențele ei, povestește chiar mama lui.

El a plecat in Italia cu alta fata. Ea l-a sunat si i-a spus ca e însărcinată sa se întoarcă înapoi acasă la ea. Băiatul a întrebat-o. Cât am stat eu la muncă în Italia și eram noi amândoi despărțiți, ce ai făcut tu la Buzău? Nimic. N-ai vorbit cu nici un băiat? Nu te-a pupat nimeni? N-ai făcut nimic, a spus mama băiatului.

Gândurile negre parese că nu-i dădeau însă pace tânărului in vârstă de 22 de ani.

El zice ca a zis dă-te la o parte de acolo si ea nu a vrut pana când să ajungă el de la pat la ea, la geam, ea deja... așa mi-a spus, a spus mama băiatului.

Aseară- după ce fata a căzut de la etaj- el a dat bir cu fugiții.

După aproape 10 ore- tânărul de 20 ani a fost ridicat de pe strada de polițiști. Acesta se afla alături de mama sa si mergea sa se predea la politie, a transmis Adina Iliescu.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Le-a spus procurorilor varianta sa, iar oamenii legii au deschis un dosar penal.

Tânăra rănită este internată la spital.

Medicii o vor tine in continuare sub observație pentru a se asigura că nu apar complicații ulterioare.

În ceea ce-l privește pe tânăr, acesta a fost reținut de procurori pentru 24 de ore.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si