"Misiune specială pentru un echipaj de la poliția locală din București. Un bărbat le-a cerut ajutorul pentru că soția sa era pe cale să nască în mașină. Ce au făcut agenții și cum s-a încheiat totul ne spune colega mea, Larisa Rațiu", a transmis Simona Pătruleasa.

A ajuns cu poliția la maternitate

"Totul s-a întâmplat ieri dimineață pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Un bărbat panicat a coborât din mașină și le-a spus unor agenți e la poliția locală că soția lui este pe cale să nască și că se teme că nu ajunge la timp

la maternitate din cauza traficului aglomerat din zonă.

Agenții nu au stat pe gânduri, au urcat în mașină, au pornit semnalele acustice și luminoase și i-au facut bărbatului drum printre mașini ca să ajungă în timp util în zona Băneasa unde femeia trebuia sa nască.

Toată aventura s-a terminat cu bine atunci când cei doi tineri a ajuns la timp la spital, iar întreaga poveste a fost postată și pe pagina de Facebook a poliței locale", a transmis Larisa Rațiu, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil ce i s-a întâmplat unui bărbat în timp ce a mers la o programare RMN! Medicii au rămas șocați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si