Clipe de groază pentru o femeie din Brașov! În timp ce își plimba câinele pe o stradă din centrul orașului, un urs se afla pe urmele ei. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Femeia a fost la un pas de a fi sfâșiată de ursul care o urmărea. 

La un pas de moarte, în centrul Brașovului

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere, se vede cum o tânără își plimbă animalul de companie liniștită. La un moment dat, patrupedul se întoarce, vede ursul, se sperie și o ia la fugă. 

Citește și: VIDEO- Misiunea incredibilă a pompierilor din Hunedoara! Au salvat de la moarte o cățelușă, captivă într-o conductă de deversare: „Felicitări!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prima dată femeia nu și-a dat seama de ceea ce i se întâmplă. Totuși, atunci când a văzut animalul sălbatic, a început să alerge. Ursul s-a speriat de cei doi și și-a continuat durmul.

Imaginile au ajuns virale pe internet și au strâns în jurul a 20.000

de vizualizări. Internauții au rămas șocați și au mărturisit că a început să le fie frică să mai maargă pe străzi și le cer autorităților să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei situații.

În nemulțumirilor internauților și a videoclipului șocant, mașini de Poliție și de jandarmi au început să îl alunge din zonă pe animalul sălbatic. După ce a fost capturat, el a fost relocat într-o pădure, departe de oraș.

Citește și: VIDEO- Coșmarul înfiorător al verii: România se confruntă cu o invazie de șerpi, iar locuitorii trăiesc în teroare

Potrivit brasov.net, acesta este al 17-lea exemplar relocat în ultimii doi ani.

Doi urși, pe drumul spre Vidraru! Unul dintre ei a fost încolțit de doi câini

Doi urși au fost văzuți pe drumul spre Vidraru. Cel mai mare dintre ei a fost încolțit de doi câini agresivi. 

În imaginile surprinse se vede cum ursul cel mare stă pe marginea drumului, pe o bucată de beton, încercând să evite patrupezii agresivi. Câinii au început să latre atunci când au văzut ursul cel mare în fața lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si