Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O femeie a fost la un pas de a fi sfâșiată de un urs, în timp ce își plimba câinele, pe o stradă din Brașov

Scene de groază pe o stradă din centrul Brașovului! O tânără femeie care își plimba câinele a fost urmărită de un urs. Totul a fost surprins de camera de supraveghere!

Estera Maria,

VIDEO - O femeie a fost la un pas de a fi sfâșiată de un urs, în timp ce își plimba câinele, pe o stradă din Brașov

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Clipe de groază pentru o femeie din Brașov! În timp ce își plimba câinele pe o stradă din centrul orașului, un urs se afla pe urmele ei. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Femeia a fost la un pas de a fi sfâșiată de ursul care o urmărea. 

La un pas de moarte, în centrul Brașovului

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere, se vede cum o tânără își plimbă animalul de companie liniștită. La un moment dat, patrupedul se întoarce, vede ursul, se sperie și o ia la fugă. 

Citește și: VIDEO- Misiunea incredibilă a pompierilor din Hunedoara! Au salvat de la moarte o cățelușă, captivă într-o conductă de deversare: „Felicitări!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prima dată femeia nu și-a dat seama de ceea ce i se întâmplă. Totuși, atunci când a văzut animalul sălbatic, a început să alerge. Ursul s-a speriat de cei doi și și-a continuat durmul.

Imaginile au ajuns virale pe internet și au strâns în jurul a 20.000 de vizualizări. Internauții au rămas șocați și au mărturisit că a început să le fie frică să mai maargă pe străzi și le cer autorităților să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei situații.

În nemulțumirilor internauților și a videoclipului șocant, mașini de Poliție și de jandarmi au început să îl alunge din zonă pe animalul sălbatic. După ce a fost capturat, el a fost relocat într-o pădure, departe de oraș.

Citește și: VIDEO- Coșmarul înfiorător al verii: România se confruntă cu o invazie de șerpi, iar locuitorii trăiesc în teroare

Potrivit brasov.net, acesta este al 17-lea exemplar relocat în ultimii doi ani.

Doi urși, pe drumul spre Vidraru! Unul dintre ei a fost încolțit de doi câini

Doi urși au fost văzuți pe drumul spre Vidraru. Cel mai mare dintre ei a fost încolțit de doi câini agresivi. 

În imaginile surprinse se vede cum ursul cel mare stă pe marginea drumului, pe o bucată de beton, încercând să evite patrupezii agresivi. Câinii au început să latre atunci când au văzut ursul cel mare în fața lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI