O femeie a fost luată pe capotă de o șoferiță, după ce a încercat să o oprească pe cea care ar fi parcat pe locul ei plătit pentru a merge la un salon de înfrumusețare. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, în timp ce s-a așezat în fața mașinii pentru a nu o lăsa să treacă. Șoferița, însă, a demarat în trombă cu tânăra pe capotă și a mers așa câteva zeci de metri până când victima s-a dezechilibrat și a căzut.

Citește și: VIDEO- Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

În acel moment, șoferița a mai făcut o manevră imprudentă și a trecut milimetric cu roata pe lângă capul femeii.

Polișțiștii au întocmit un dosar penal, iar tânăra și-a scos un certificat medicolegal în care se spune că are nevoie până la două săptămâni de îngrijiri medicale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Polițiștii din Iași au descins la persoanele bănuite că ar fi luat parte la bătaia unui om de afaceri

Polițiștii din Iași au descins la persoanele bănuite că ar fi luat parte la bătaia unui om de afaceri

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri dimineață, la persoane suspectate că au luat parte la un scandal, la ieşirea dintr-un club din Iași.

În urma perchezițiilor, trei bărbați și două femei  au fost duși la audieri.  Aceștia sunt cercetați în urma incidentului petrecut în noaptea de 8 spre 9 aprilie, atunci când un om de afaceri a fost bătut în fața celor doi copii, la ieșirea dintr-un club.

”În dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”,  a transmis, miercuri,  IPJ Iaşi.

Citește și:  Patru indivizi s-au bătut în stil mafiot pe o stradă din București. Ce spun autoritățile

Cinci persoane au fost duse la audieri, trei bărbați și două femei.

Patru indivizi s-au bătut în stil mafiot pe o stradă din București. Ce spun autoritățile

Un tânăr a fost atacat în plină zi, pe o stradă din București. Victima era însoțită de o fată la momentul scandalului. 

Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect înțepător.  După scenele de luptă,  victima   a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO- Un meci de hochei feminin s-a transofrmat într-unul de lupte libere

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum tânărul, însoțit de o fată, este luat la bătaie de 4 indivizi care coboară dintr-o mașină. 

„În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Citește și:  VIDEO- Scandal de proporții în fața unui club la Iași. Un cunoscut afacerist a fost implicat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si