O femeie în vârstă de 28 de ani din Olt a fost răpită de la locuința sa de doi bărbați. Tânăra a fost găsită într-un imobil situat la 10 kilometri depărtare de casa acesteia.

Cei doi bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de joi, de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, pentru violarea domiciliului, amenințare, lovire, sau alte agresiuni și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citește și: Rușii din Israel se simt mai bine în teroarea provocată de Hamas decât în „statul terorist al lui Putin”: „În Rusia nu îmi era teamă de bombardamente. Mi-a fost teamă de propriul meu guvern”

Cum s-a petrecut totul

În cursul zilei de miercuri, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită de la o locuință din comuna Găvănești, din județul Olt, de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din orașul Balș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul s-ar fi deplasat cu ajutorul unui taxi în comuna în care locuia tânăra, iar împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, ar fi pătruns fără drept în imobilul acesteia și ar luat-o împotriva voinței sale. Tânăra ar fi fost urcată într-un taxi după ce ar fi fost amenințată și supusă agresiunilor. Ulterior, mașina s-a deplasat într-o direcție necunoscută. 

Oamenii legii au găsit, ulterior, în urma cercetărilor efectuate, cei doi bărbați și tânăra răpită într-un imobil din orașul Balș.

Citește și: O tânără de 22 de ani a rămas cu leziuni pe creier după ce a fost răpită. A rostit primul cuvânt în trei ani- incredibil ce a spus

Autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire și lipsire de libertate în mod ilegal. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și aplicarea măsurilor legale.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si