„Inculpata și-a ucis viitorul soț și a pozat apoi într-o văduvă îndurerată, ca să-și ascundă fapta. Ca să scape, le-a spus oamenilor legii că bărbatul era depresiv și s-a sinucis. Abia după două săptămâni, ancheta a scos la iveală că bărbatul fusese omorât chiar de cea care urma să-i fie mireasă. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Și-a omorât soțul și le-a spus polițiștilor că bărbatul s-a sinucis

„- Îmi spunea de o bucată de timp că el e în depresie. De multe ori, doar plângea. Își punea muzică de jale și spunea să mergem la mama.
- Deci s-ar fi sinucis.
- Da, normal că da”, a declarat inculpata.
Este mărturia senină a femeii acuzate că și-a ucis viitorul soț. A sunat chiar ea la 112, dar nu ca să-și recunoască fapta, ci ca să pozeze într-o văduvă îndurerată. Polițiștii au crezut-o și au interogat-o ca martor.
„L-am găsit lat! Am pus mâna pe dânsul, era cald. Jos sânge, într-o parte era cuțitul”, a mai spus femeia.

Citește și: Fermier renumit, executat silit din cauza datoriilor. Ferma sa a fost scoasă la licitație

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii de pe ambulanță au avut însă suspiciunea că rănile de pe trupul bărbatului erau provocate prin înjunghiere, așa că anchetatorii au luat în calcul și varianta unei crime. Bănuielile s-au adeverit după două săptămâni, când a fost finalizată autopsia, care a arătat că victima nu avea cum să-și provoace singură rănile. Astfel, principala suspectă de crimă a devenit viitoarea soție a bărbatului.
„Au venit niște rezultate de la Medicina Legală care spun că nu e vorba despre sinucidere, ci că ar fi fost omorât domnul, că i-ar fi făcut cineva asta.

Nu cred asta”, a mai spus inculpata.
„Femeia de 40 de ani care a sesizat evenimentul a fost reținută pentru 24 de ore și, ulterior, arestată preventiv. Aceasta este bănuită de comiterea infracțiunii de omor sub forma violenței în familie”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.
Vecinii spun că, în trecut, femeia și-ar mai fi amenințat viitorul soț cu cuțitul. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si