O fetită in varsta de 9 ani a trecut aseara prin cumpana vietii. Soferita masinii in care se afla a vrut sa intre de pe un drum lateral din dreptul localitatii Serdanu pe drumul national 7 din judetul Dimbovita, dar nu si-ar fi asigurat. Urmarea? Autoturismul s-a ciocnit cu TIR care circula regulamentar. Impactul a fost atat de violent incat copila a fost proiectata prin parbriz.

Ferița de doar nouă ani a fost găsită de un martor în șanțul de lângă șosea

„Am scos o victimă din mașina aia care era acolo și am găsit o fetiță pe aici în șanț. Țipa săraca”, spune un martor.
În total, cinci persoane au fost rănite.

„Toate victimele au fost transportate cu ambulanțele SAJ. Nu a fost nevoie de descarcerare. Una cod roșu, două cod galben, două cod verde”, informează serviciul de ambulanță.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șoferii care circulă des prin zonă spun că intersecția este extrem de periculoasă. Numeroase accidente au avut loc aici în ultimii ani.

„Eu am făcut un accident aici acum zece ani. Fără victime. Oamenii care ies de pe străzile laterale nu dau prioritate”, spune un șofer.

Fetița și ceilalti 4 raniti au ajuns în grija medicilor și se află în stare stabilă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să afle cine e vinovat de producerea accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si