Furtuna de gheață a provocat căderea mai multor copaci și liniilor de curent, peste un milion  de persoane rămânând fără electricitate.

Două persoane și-au pierdut viața din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Mulți canadieni și-ar putea petrece weekend-ul de Paște pe întuneric după ce furtuna a afectat liniile de curent.

Citește și: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în SUA. Acoperișul unui teatru s-a prăbușit chiar în timpul unui concert

Două persoane au decedat în urma furtunii, un bărbat a murit în Quebec după ce un copac a căzut peste el. Un alt bărbat a decedat în estul provinciei Ontario după ce a fost lovit de o creangă.

Ce au declarat autoritățile 

”Este un moment foarte dificil… pene de curent pentru atât de multe persoane, copaci doborâţi care avariază clădiri şi maşini şi altele, este o îngrijorare continuă”, a declarat Prim-ministrul Justin Trudeau.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Peste 1.500 de autovehicule au fost blocate în trafic pe o autostradă din Rusia, din cauza unei furtuni de zăpadă

”Văzând toţi aceşti frumoşi copaci la pământ, văzând vieţi perturbate, văzând încercări similare… va fi un weekend de Paşte greu pentru multe familii”, a spus Trudeau.

Citește și: VIDEO- Cod galben de vânt puternic. Temperaturile scad drastic, iar maximele vor fi de 2 grade

Vicepreşedinte de operaţiuni şi mentenanţă la Hydro-Quebec, Regis Tellier susține că este începutul unui weekend lung, iar unele zone nu vor putea fi reconectate imediat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si