Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O furtună puternică a făcut ravagii în Cluj-Napoca

O furtună dezastruoasă cu grindină a făcut ravagii, duminică seara, în mai multe zone din Cluj-Napoca, dar şi alte localităţi limitrofe. Totodată, zeci de pompieri au intervenit în cursul nopții pentru a îndepărta copacii rupți de vijelie, iar mai multe locuințe au rămas fără curent electric.

Alina Raducu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O furtună dezatruoasă a făcut prăpăd în mai multe localități din Cluj-Napoca

"Sunt înregistrate(...) solicitări pe municipiul Cluj-Napoca pentru îndepărtarea arborilor căzuţi, două solicitări pentru acoperişuri deteriorate şi cinci apeluri referitoare la avarii privind afectarea reţelelor de alimentare cu energie electrică. Situaţia este în dinamică.(...) Sunt 11 echipaje ale ISU Cluj, constituite din 30 de pompieri, cu utilaje şi mijloace specifice, sprijinite de Serviciul Spaţii Verzi, din cadrul primăriei Cluj Napoca, şi asociaţia CERT, care răspund unui număr de 80 de solicitări, înregistrate până acum. Până acum, cele mai afectate străzi din municipiul Cluj-Napoca au fost Strada Unirii, Aleea Detunata şi Aleea Băişoara", potrivit unei informări trasnmise de ISU Cluj.

O furtună puternică a făcut ravagii în Cluj-Napoca [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Sănătății: „Să fim responsabili şi să ne vaccinăm, valul 4 va fi al nevaccinaţilor..”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Totodată, pompierii au interveit imediat pentru a îndepărta pomii doborâți din curtea secţiei de hematologie a Institutului Oncologic, deoarece blocau accesul ambulanţelor Echipaje ISU acţionează şi la Liceul Teoretic "Lucian Blaga", unde a fost smuls acoperişul.

De asemenea, astfel de pagube au fost şi la Craiova sin cauza fenomenelor extreme.

Acoperişul de pe un bloc din oraş a fost smuls de vântul puternic. Totodată, o maşină a fost avariată.

Citeste si: Condiţii călătorie Grecia 2021. Cum trebuie completat formularul PLF? Toate persoanele, testate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI