Experții vor veni să studieze fenomenul

Pelerinii au venit special la locașul de cult, vechi de aproape 3 secole, ca să vadă minunea. Mitropolia Olteniei a fost anunțată de cele întâmplate și, cel mai probabil, va trimite experți ca să studieze fenomenul.

Icoana Maicii Domnului, filmată în timp ce pare că plânge într-o biserică din Gorj

Cu lacrimi de mir frumos mirositoare, așa i-a întâmpinat Icoana Maicii Domnului pe pelerinii bisericii din Baia de Fier, locaș de cult construit în urmă cu 270 de ani. Minunea s-a întâmplat imediat după slujba preotului, când enoriașii se închinau și sărutau icoanele.

Citeste si: VIDEO| Pelerinaj fără restricții. Peste 50.000 de credincioși au participat la ceremoniile religioase

Enoriașii, uluiți de minunea produsă de icoana Maicii Domnului

„Nu credeam ca o să trăiesc vreodata așa ceva.... mi-a spus că sunt picături reale”

„Una dintre femei zice către cântăreț: domnlue, șterge icoana aia, că e plina de apă(...) Când s-a uitat bine, bine, erau lacrimi din ambii ochi.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Adormirea Maicii Domnului 2021: Cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri româneşti

Vestea că s-a înfăptuit o minune a atras în ultimele zile sute de credincioși, curioși să vadă cum plânge icoana. Duhovnicul bisericii crede si el că este un semn divin:

„Am rămas foarte surprins, nu credeam că la noi se poate întâmpla, în sfânta noastră biserică(...)

Poate fi și un avertisment al Maicii Domnului despre ceea ce va urma(...) Am rămas înmărmurit, ieri au fost peste 1.000 pers(...) Am înțeles că o să vină și forurile superioare de la Biserica Ortodoxă Română, de la Mitropolie.”, a spus preotul Ion Popescu pentru Știrile Kanal D. 

Până când Mitropolia Olteniei va lua o decizie în privință celor întâmplate, icoana va rămâne în acesta biserică și va putea fi văzută in continuare de pelerini.

Citeste si: Înălțarea Sfintei Cruci 2021, tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce NU ai voie să faci la marea sărbătoare de pe 14 septembrie

VIDEO- Imagini cu icoana Maicii Domnului, în timp ce lăcrimează


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si