Cu zâmbetul pe buze, împlinită alături de soţul şi cei 3 copii ai săi şi plină de viaţă. Aşa apărea Simona în toate fotografiile pe care le posta pe reţelele de socializare. Fericirea pe care infirmiera de 39 de ani şi soţul ei o afişau ar fi mascat, de fapt, doar certuri şi reproşuri despre care nu multă lume ştia.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat, mai ales la partea financiară, el nu fuma, nu bea, violent nu cred că era cu nimeni”, spun oamenii.

Cum neînţelegerile erau tot mai dese, femeia nu ar mai fi rezistat tensiunilor din familie şi ar fi decis să îşi ia viaţa. Pentru că a plecat de acasă cu maşina şi nu a mai răspuns la telefon, soţul a mers la poliţie.

Problemele din familie ar fi determinat-o pe infirmieră să-și pună capăt zilelor

După două zile de căutări, oamenii legi au găsit-o pe Simona fără suflare, în autoturism, într-o zonă de la marginea Buzăului. Anchetatorii bănuiesc că un cocktail de medicamente i-ar fi adus sfârşitul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În acest loc izolat a fost gasita masina simonei, cu cadavrul pe locul soferului. Femeia a ales acest loc pentru a fi sigura ca medicamentele pe care le ia au timp sa isi faca efectul”, relatează corespondentul Kanal D la Buzău.

„La o prima examinare nu au fost descoperite semne de violenta. În cauza a fost intocmit un dosar penal pentru a se stabili exact imprejurarile in care a survenit decesul femeii”, informează poliția.

Lângă trupul neînsufleţit, oamenii legii au găsit şi un bilet de adio.”Nu găsesc pe cineva mai de preț decât tine”, a scris Simona în mesajul adresat, cel mai probabil, soţului său.

Necropsia făcută de legişti urmează să facă lumină în acest caz. Intre timp, familia se pregateste de inmormantare. Trei copilaşi nu vor mai avea acum pe cine să strige mamă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si