Martorii exploziei au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, dar şi autospeciale SMURD.

Citeste si: Florin Cîţu: „Cazul de la Arad este foarte tragic, dar România este sigură”

Potrivit informațiilor din presa locală, mașina se afla parcată în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, iar în interior s-ar fi aflat mai multe butelii de oxigen.

Un bărbat care se afla în apropierea maşinii a fost aruncat câţiva metri de suflul puternic al exploziei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Astăzi, în jurul orelor 10:30, un bărbat a apelat la 112 precizând faptul că, în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea, arde o dubiţă. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la faţa locului constatând, din primele verificări, o dubiţă încărcată cu butelii de oxigen ar fi explodat, accidental. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri in cadrul ISU Valcea, jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea şi echipaje ale ambulanţei, care au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane, fiind ulterior transportate la spital”,  a

fost comunicatul emis de IPJ Vâlcea.

Citeste si: VIDEO| Cazul afaceristului ucis, din Arad. Femeile din viața victimei, informații cheie

Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au ajuns la spital, după ce dubiţa a explodat în parcarea unui bloc din Râmnicu Vâlcea, pe strada Mihai Eminescu. O persoană a suferit un atac de panică, dar a refuzat ulterior transportul la spital.

Suflul exploziei a afectat mai multe apartamente ale unui bloc din vecinătate (geamuri sparte), dar și cinci maşini care se aflau în parcare.

Pentru gestionarea situației au intervenit 2 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 1 echipaj CBRN, 1 ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ. ISU Vâlcea a aprecizat că în dubiţă se afla un tub de oxigen şi unul de acetilenă, dar nu se ştie deocamdată cum s-a produs explozia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si