Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- O mașină s-a răsturnat într-o intersecție din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, joi, între două autoturisme, într-o intersecție din Timișoara, acolo unde o mașină s-a răsturnat în urma impactului.

Diana Bostan,

Accident rutier Timișoara


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei de la ISU Timiș au fost solicitați, joi, să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma producerii unei accident rutier pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara.

O mașină s-a răsturnat într-o intersecție în Timișoara

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ.

Citește și: Un șofer beat a fugit de Poliție timp de o oră. Vitezomanul avea o alcoolemie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care, unul răsturnat, în care se aflau două persoane.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Accidentul rutier s-a soldat cu două victime, dintre care, o persoană de sex feminin a rămas blocată în autoturismul răsturnat. Aceasta a fost transportată la spital de către ambulanța SAJ, în stare conștientă și cooperantă.

Citește și: Un cunoscut bucătar din Târgu-Jiu și soția sa au decedat într-un teribil accident pe autostrada A1 București- Pitești: "Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte"

Conducătorul autoturismului a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital. Conducătorul celuilalt autoturism implicat în accidentul rutier nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ce au declarat autoritățile

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr dinspre Cetății spre Gheorghe Dima, iar la intersecție cu Calea Circumvalațiunii a efectuat viraj la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 24 de ani, care se deplasa din sensul opus de mers.

Citește și: VIDEO- Accident rutier cu persoane încarcerate pe DN 22

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat, s-a răsturnat, iar o femeie în vârstă de 75 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită.”, se arată în comunicat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI