Accidentul rutier a avut loc, miercuri dimineață, când autoturismul a părăsit partea carosabilă într-o curbă la dreapta, din dreptul Turnului Alb.

O mașină s-a răsturnat într-o prăpastie în județul Brașov

”În jurul orei 02.45, poliţiştii Biroului Rutier Braşov au fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Calea Poienii din municipiul Braşov, ar fi avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul, care circula spre Poiana Braşov, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la dreapta, din dreptul "Turnului Alb", după care s-ar fi răsturnat într-o prăpastie”, a anunţat, miercuri dimineaţă, IPJ Braşov.

Citește și: O mașină a Poliției, făcută praf într-o intersecție din București. Celălalt autoturism implicat în accident a distrus bordurile și stâlpii și apoi s-a răsturnat

Cinci persoane au fost rănite, dintre care trei au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un autoturism s-a izbit de o autoutilitară, pe DN 1. Doi bărbați au ajuns la spital

”Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din localitatea Câmpineanca, judeţul Vrancea, a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis sursa citată.

Accident rutier la Alba Iulia: un autocar cu 55 de pasageri a derapat

Un autocar cu 55 de pasageri a derapat şi a rămas înclinat pe o parte, pe marginea drumului, la Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru a evacua pasagerii.

Citește și: Un șofer din Constanța a mușcat un polițist de deget și pe altul l-a lovit cu capul, după ce a fost prins fără permis

Accidentul s-a produs, marți seară, în apropierea gării din municipiul Alba Iulia. Pompierii au intervenit imediat.

La locul accidentului au intervenit cei de la ISU Alba pentru a stabiliza autocarul și pentru a evacua pasagerii.

Citește și: Accident cu nouă victime. Două autoturisme și un microbuz s-au ciocnit

”În autocar sunt 55 de pasageri, fără victime. Autocarul a fost stabilizat. Se procedează la evacuarea persoanelor din autocar”, a transmis ISU Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si