"Un individ de 54 de ani este acuzat că a violat în repetate rânduri o elevă de liceu. Mai mult, aceste abuzuri, care au durat 6 luni, ar fi fost filmate, iar fata de 16 ani a fost șantajată cu distribuirea imaginilor. Individul a fost încătușat, în cele din urmă, chiar în apropiere de școala unde învață victima. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Minoră violată în repetate rânduri

Individul de 54 de ani a fost arestat preventiv sub acuzațiile de viol săvârșit asupra unui minor și pornografie infantilă. Și-ar fi cunoscut victima într-un bar pe când aceasta încă nu împlinise 16 ani.

"I-ar fi pus ceva în băutură. Pentru că... A forțat-o să intre în mașină și a nu a vrut. Zice că nu mai știe nimic, s-a trezit a doua zi dimineață la el în pat", a declarat mama victimei.

Timp de 6 luni ar fi durat calvarul fetei.

"Punea presiune pe ea și o vedeam că era așa, agitată. O șantaja cu pozele și videoclipurile", a declarat mama victimei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul ar fi distribuit o parte din aceste imagini, spun procurorii, către apropiații fetei.

"O să-i arăt mamei tale și o să te omoare. Și poze și videoclipuri la prietenii tăi sau din școală", a declarat mama victimei.

În cele din urmă, fata și-a făcut curaj și a povestit totul mamei. Au mers la poliție iar individul a fost încătușat chiar lângă școala unde învață victima sa.

La percheziții au fost ridicate mai multe telefoane mobile, dar și un mic arsenal din arme albe. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

"Varianta clientului meu: a fost înșelat de această tânără. L-a sedus sentimental, l-a prostit", a declarat Dorin Danciu, avocat.

Suspectul este acum în arestul IPJ Timiș dar a contestat măsura judecătorilor.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Galați! Și-a agresat fosta iubită, apoi a fugit cu copilul pe care cei doi îl au împreună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si