„Nu a durat mult până când Poliția l-a prins. Chiar în aceste momente, el este audiat de oamenii legii. Acolo se află și colega mea, Claudia Costandiș, care vine cu toate detaliile. Claudia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Și-ar fi ucis bunica pentru bani

„Buna seara, Cristi!
In acest momente, polițiștii de la Serviciul Omoruri din Capitală îl audiază pe tânărul în vârstă de 17 ani, suspectat că și-ar fi ucis, cu sălbăticie, bunica în vârstă de 86 de ani.

Din primele informații, se pare că adolescentul i-at fi cerut bani bunicii sale, iar aceasta ar fi refuzat sa îi dea. Orbit de furie, tânărul ar fi început sa o lovească cu pumnii și picioarele. Fără urmă de regret, adolescentul și-ar fi omorât în bătaie bunica. Apoi, ar fi fugit din casa bătrânei și ar fi încercat să se ascundă. Nu a durat mult până când polițiștii l-au prins și l-au adus la audieri. Există suspiciunea că băiatul ar fi fost consumator de substanțe interzise.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Jaf eșuat în București! Cum a fost prins un tânăr, chiar în momentul în care încerca să fure banii dintr-un bancomat

Un dosar penal a fost deschis în acest caz, iar trupul neînsuflețit al bătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi realizată necropsia”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si